Es arī neticēju, iekams ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
(bez virsraksta) @ 18:48
antuanete commented on dienasgramata's post:
Es arī neticēju, iekams ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
Es arī neticēju, iekams ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.