(bez virsraksta) @ 18:30
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
4. Aprīlis 2006CommentsEs arī neticēju, iekams ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
uudeni aukstu vai verdoshu /jo riisi ta uzkarseeti/?
un kuri riisi labaak? /mumsmaajaas cienjaa basmati/ Izklausaas gardi... Manuprāt, lējām aukstu, un nebija ne vainas. Rīsi bija parastie, no vārāmās paciņas izbērtie. Domājams, basmati varētu būt vēl labāk.
man vislabāk garšo, kad rīsus BEZ eļļas apcep, nepārtraukti maisot & tad uzlej verdošu ūdeni & ļauj uzbriest.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|