(bez virsraksta) @ 11:50
Iemīļotajā uzbeku retorānā atklājām melno tēju ar timiānu. Mājās pamēģināju pievienot timiāna zariņu pie zaļās tējas. Ir vēl labāk.
p.s. esmu uzņēmies bīstamu misiju - noskaidrot, vai tiešām dolma ir dievu ēdiens tikai vienā atsevišķi ņemtā restorānā "Uzbekistāna", bet visur citur tā ir neēdamas maltās gaļas klimpa, kas ietīta slapjā nenosakāmas izcelsmes plēksnē?
p.s. esmu uzņēmies bīstamu misiju - noskaidrot, vai tiešām dolma ir dievu ēdiens tikai vienā atsevišķi ņemtā restorānā "Uzbekistāna", bet visur citur tā ir neēdamas maltās gaļas klimpa, kas ietīta slapjā nenosakāmas izcelsmes plēksnē?
| | Add to Memories | Tell A Friend