× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2014-01-01 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Disturbed - Indestructible

Un tad ir tie cilvēki, kuri izsapņo savas sapņu pilis, bet kad laiks tās uzcelt met špakteli zemē un sūdzas. Sūdzas, ka grūti. A ko tad citu var gaidīt? Pie visa ir jāstrādā un neviens neko pakaļ nemetīs. Tīneidžerismā tas vel ir ok un saprotami. Bet, kad tas vidusskolas sindroms nav beidzies, tad gan kļūst kaut kā dīvaini...

Vel vēlos pateikt, ka man ļoti besī, ka nedzeršana ir kļuvusi par kaut kādu ekstrēmu. Redz nesen viens draudziņš tviterī bija ielicis linku, kur beibe, lai vāktu ziedojumus bija apņēmusies veselu gadu nedzert ( https://twitter.com/itsJuliaHardy ). Tiešām? Skumji, ne?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]konstruktors
2014-01-01 14:58 (saite)
pizģec

(Atbildēt uz šo)


[info]mafia
2014-01-01 15:18 (saite)
jep, man arī besī tā nepārtrauktā dzeršana kā norma atpūšoties vai izklaidējoties. un nedzeršana kā nezin kāds citplanētisms.

(Atbildēt uz šo)


[info]qgmr101
2014-01-01 17:11 (saite)
skumji, ne skumji, bet nedzert nav grūti. nedzert nav iespējams -- vēl jo vairāk tāpēc, ka -- kāpēc ne?

par špakteli -- vispirms vajag sienu, kuru špaktelēt. pirms sienas vajag pamatus; pirms pamatiem vajag zemes gabalu; un vēl projekti un atļaujas... protams, tā kā mēs esam attīstīta sabiedrība, "špaktele" ir pāris naudas vienības krājkontā, pārējo izdarīs speciālisti... kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2014-01-01 17:21 (saite)
Ja atmiņa mani neviļ, Tu kāda 3 reizes esi mēģinājis izturēt nedzerot mēnesi... Un visas reizes šie pasākumi nav izdevušies.
Un ir iespējams. Nevērtē visus pēc savas mērauklas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pickle_jar
2014-01-01 18:40 (saite)
Manuprāt, ja nepieciešami kaut kādi papildu uzmundrinošie pasākumi, lai būtu vieglāk atmest alkoholu/cigaretes/vienalga, uzreiz var pārstāt izlikties, ka nu tūdaļ pāriesi atturībā un mest mieru. Piemēram, man pienāk periodi, kad nedzeru/nesmēķēju (Islandē tie priekš manis sanāca supergari) un liekas, ka reiz kaut kādi pārrāvumi notiks arī attiecībā, piemēram, uz gaļu, bet patlaban nejūtu, ka tāda nepieciešamība, vēlme nelietot nāktu dabīgi, līdz ar to turpinu lietot. Jā, tāpēc arī mani tracina visas šīs atmešanas akcijas. Vai nu tu atmet un reāli to pa īstam gribi nevis tikai tāpēc, ka vajag un jo Jaunais gads, vai arī turpini lietot, kamēr esi pa īstam gatavs atmest.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]devour
2014-01-01 18:54 (saite)
Islandē tas vienkārši nesanāktu šausmīgi dārgi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pickle_jar
2014-01-01 18:58 (saite)
Šausmīgi dārgi + alkoholu tirgo tikai speciālos veikalos un vispār krogu kultūra dominē pār mājas ballītēm, un man kaut kā stipri nevilināja tā ideja par pieliešanos tikai tāpēc, ka nedēļas nogale, kas diemžēl tur ir galvenais substanču lietošanas nosacījums. A vot tad, kad glāzi pacelt gribējās, teiksim, saulainā, siltā dienā uz kraujas vai skatoties ziemeļblāzmu, tad vienkārši nebija ar ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?