aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-01-12 16:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amst, it's all about me anyway, piezīme

2011. gada pavasarī, kas bija lielisks un ļoti, ļoti labs pavasaris, es bieži iekūlos savādās situācijās un neparastās vietās. tas bija mans pirmais pavasaris amst., mēs ar mat. daudz braukājām ar riteņiem, nenormāli strīdējāmies, ārā bija labs laiks, smukas kleitas, viss pārējais. šodien kaut kā atcerējos to periodu un to, ka toreiz bieži gulētejot klausījos blonde redhead, tā bija lieliska gulētiešanas mūzika - uzliec uz tumbiņām un ej gulēt, es kādreiz pat rakstīju kasetēs dziesmas un tā darīju, kad man bija 12 gadi, jo gribēju iemigt, klausoties eminemu vai ozolu. lai nu kā, blonde redhead dziesma silently joprojām ir lieliska dziesma, tāpēc jau kādu pusstundu ir uz repeat.

un vispār, runājot par atmiņām un lietām, ko pēkšķi šodien atcerējos, pagāšgad kādu nakti mani gandrīz izmeta no gejkluba par to, ka es bučojos ar džeku. "gandrīz" izpaudās tā, ka ļoti nikna kluba dāma mūs fiziski atgrūda vienu no otra un nolamāja, un teica, ka, ja būtu vairāk cilvēku, mūs sviestu ārā, bet tā kā vieta tik un tā slēdzās ciet, mēs varējām tur palikt līdz pēdējam. 

tas viss arī saskan ar to sajūtu, kas mani pēdējās dienās pavada, tas ir, ka reizēm grūti noticēt un aptvert kaut kādas lietas, ko pati esmu darījusi. kaut kāda savāda atsvešinātības un pārsteiguma sajūta, domājot par bijušajiem gadiem, vietām un cilvēkiem. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2014-01-13 03:33 (saite)
tad jau kaut kāds baigi ortodoksālais gejklubs, parasti jau tajos (vismaz, cik pats esmu bijis) drīkst atrasties arī cilvēkiem, kuriem 'ir vienalga'.

a bet 2011. gada pavasaris tiešām bija labs un daudzsološs.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?