aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-10-25 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, lol, nieki, piezīme

ak, mīļie. ja vien jūs ar mani par literatūru diskutētu tikpat aktīvi kā par krūtīm..
bet, ja nopietni, es aizvakar uztaisīju facebook fan page savai jaunajai lampai, to sauc The Lamp un esat aicināti pievienoties. pagaidām manai lampai ir tikai 7 fani, bet gan jau, ar laiku. jā, mana dzīve šobrīd ir tieši tik aizraujoša. plānoju izveidot fan page mūsu jaunajam printerim, viņiem varētu būt attiecības no attāluma ar lampu (attālums, jo lampa ir manā istabā, bet printeris - koridorā)

un tagad es mierīgu sirdi (jo zinu, ka visu skolai izdarīt tik un tā nav iespējams, ja nu vienīgi esi Hermione Harija P. pasaulē) skatīšos drāmu par indiešu bērniem uz ielām. oh joy, ceru, ka viņi vismaz pratīsies dziedāt un dejot. (p.s. noteikti iesaku noskatīties Bride&Prejudice, tā ir Bolivudas adaptācija Ostinas Pride&Prejudice, tik superīgi. man patīk Bolivuda, tur ir kaut kas no vācu ekspresionisma tajā kustību pārspīlētībā, un vispār, manuprāt, vislabākais dzīvē ir izpaust emocijas, lai vai kādā veidā. dziedāšana un dejošana nudien nav sliktākais pašizteikšanās veids.)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2011-10-26 00:44 (saite)
"ak, mīļie. ja vien jūs ar mani par literatūru diskutētu tikpat aktīvi kā par krūtīm..
bet, ja nopietni..."

bet tas ir nopietns soc. fakts - interese par krūtīm un seksu kopumā iepauno intereses par gandrīz jebko citu jau ļoti ilgu laiku. un sabiedrība šķietami nenogurst no šīs intereses reprezentācijas komercijā. (tas jau, protams, ir normz, jauki, ka visi grib pisties, cilvēki tak ir traki dzīvnieki, bet Cosmopolitan vākos tomēr, imho, pārāk daudz atkārtošanās)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-10-26 02:21 (saite)
nu, man liekas, konkrēti sekss vs. kultūra gadījumā ir arī tas, ka ne visiem ir personīgas attiecības ar kultūru, bet visiem ir ko teikt par seksu. vieglāk, saprotamāk, kaut kā tuvāk. bet var jau būt, ka es vienkārši esmu nogurusi un neko nesaprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-10-26 01:22 (saite)
viss ir vienkārši - labu grāmatu ir daudz vieglāk nopirkt nekā labu krūšturi. tēma izsmelta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-10-26 02:19 (saite)
vispār jau man visgrūtāk ir atrast labu kleitu un bikses, bet tās ir detaļas.
Tev ir taisnība, bet īsti nesaprotu, kāpēc. kā tas nākas, ka ir grūti atrast labas drēbes, bet viegli (salīdzinoši) - atrast labu grāmatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-10-26 08:00 (saite)
jo mēs esam garīguma kultūra, hohõ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?