aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-01-13 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja nu es kādreiz tomēr iesaistos kaut kāda veida romantiskās ilgtermiņa attiecībās, tām būtu jābūt tā, kā tikko bija mūsu pusdienas - draudziņš sataisīja ņammas, kamēr es rakstīju trīstūkstošepastus saistībā ar šī vakara pirmo filmu klubiņa darbību, un pēc pusdienām katrs nomazgā savu šķīvi un turpina darboties tālāk.
un es pat vairs nevaru izstāstīt, cik ļoti mani tracina mūžīgā žēlošanās visos lv sociālajos tīklos. trolejbusi sūkā, visi izspiež naudu par kaut ko, krievi, pederasti, liberāļi un akka/laa, c'mon, get over it. visi zina, ka dzīvē nav taisnības, vien dūrei spēks, blā blā blā, vampīri atnāks un apēdīs mūs un mūsu bērnus, ja mēs neiznīdēsim pederastus, liberāļus un vēl nez ko. kā teica mans skolasbiedrs, kuram uzvārds ir Gad, ko, resp., izrunā tāpat kā God, resp., viņa viedoklī ir vērts ieklausīties, haha, - you people all complain too much. viņš gan to teica par īgņām mūsu holandiešu valodas klasē, bet nu var jau vispārināt.

nu labi, un tagad ir pilnapjoma panika, jo man nav ko vilkt, bet jābūt skolā pēc 20 min.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2011-01-13 16:29 (saite)
absolūti nepiekrītu tev. AKKA/LAA jaunās reketa idejas kāpj ārpus jebkādām normām, un ziņas par tām ir jāizplata. tā ir nevis žēlošanās, bet gan sabiedrības informēšana un protests. protams, tā kā tu vairs nedzīvo Latvijā, uz tevi tas īpaši neattiecas. es pagaidām vēl dzīvoju, kaut gan arī ceru emigrēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-01-13 18:00 (saite)
ai nu davai, nesāksim lietot ''tu jau tagad tur vairs nedzīvo, tevi tas vairs neskar'' kārti. manuprāt, tieši šeit jau ir tā problēma. ja reiz runā par kaut ko tik tracinošu kā akka/laa, tad tas ir jādara tikai tāpēc, lai mudinātu protestu vai vienkārši vērstu uzmanību uz to, ka nu jau ir par traku. diemžēl lielākoties, arī daudzos tavos rakstos, ir šī te tendence nogānīt valsti, un tas vienkārši ir neproduktīvi. nu kāda jēga ir visur saskatīt to, ka lv sūkā un visur minēt to, ka pie pirmās izdevības jātinas prom. man arī bieži likās, ka mājās viss ir slikti utt, bet, godīgi sakot, nav jau tā. labi, NL nav AKKA/LAA, bet viņiem ir G. Vilderss, kas ir Ždanoka, akka/laa, cenzūra un tīrs idiotisms vienā personā, un viņš ieguva trešo vietu vēlēšanās. principā es mēģinu pateikt to, ka nav tādas laimīgās zemes, un vienas valsts konstanta nogānīšana neko labāku nepadarīs. ok, šis AKKA/LAA gadījums ir, iespējams, īpašs un specifiskāks, bet es biju domājusi tādā lielākā plāksnē, tā vispārinot. runāšana internetos par to, ka krievi ir drausmīgi blā blā blā neko neatrisinās. vienīgais, kas kaut kā var palīdzēt, ir paša personiska darbība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2011-01-13 18:14 (saite)
viens cilvēks nevar visu ietekmēt ar 'personisku darbību'. tā vietā ir iespēja protestēt un vērst apkārtējo uzmanību uz dažādām problēmām. tu arī savos rakstos daudz ko nogāni, es savukārt nogānu valsti, un es to drīkstu darīt, ja tev nepatīk, tad nelasi / atdraugo / whatever. tu pati izvēlies arīdzan savus informācijas laukus, tāpēc arī šis tavs izteikums var tikt klasificēts kā 'kārtējā žēlošanās'.
es turklāt nebūt nedomāju, ka ir 'laimīgā zeme', es, vismaz pie sevis, nolieku pilnīgi visu, nepretendējot uz 'produktīvismu' vai 'konstruktīvismu'. tas, ka 20 gadus tiek mērķtiecīgi realizēta valsts sagrāve nenozīmē to, ka man tagad būtu jāraujas mēģināt līmēt smalki saplīsušu šķīvi kopā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2011-01-13 18:21 (saite)
a kas ir tik slikts tajā Vildersā? (es neesmu par viņu informēts, viss, ko es zinu, ir tas, ka viņš Korānu salīdzināja ar Mein Kampf, kas varētu būt gana veiksmīgs salīdzinājums)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2011-01-13 18:15 (saite)
"un es pat vairs nevaru izstāstīt, cik ļoti mani tracina mūžīgā žēlošanās visos lv sociālajos tīklos"

sapnis sapnī jeb žēlošanās iekš žēlošanās :D tev ir lieliska iespēja šos sociālos tīklus neizmantot / izmantot tikai privātai sarakstei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2011-01-13 16:30 (saite)
pat ja tu to klasificē kā žēlošanos, es šādu žēlošanos uzskatu par krietni jēdzīgāku un konstruktīvāku nekā žēlošanos par romantiskajām attiecībām ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]malfor
2011-01-13 18:12 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hessin
2011-01-13 18:28 (saite)
oh, yes :D
galu galā savas romantiskās attiecības var ļoti vienkārši ietekmēt un sakārtot, nevajag cilvēku masas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?