aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-04-09 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:goldfrapp - hunt
Entry tags:nieki, piezīme, ģimene

es gribētu tik daudz ko pastāstīt, bet tā īsti nav vārdu. vakar braucām vakarā mājās, jau sen bija tumšs un bija vēls, un mēs tik ripojām uz priekšu, un tas bija tik.. forši. man ļoti patīk braukt naktīs, viss viens, ar kādiem transportiem. galvenais, lai būtu kustība un mūzika ausīs, un tumsa apkārt. šodien iesim uz teātri ar brāli, es nekad, liekas, neesmu gājusi ar viņu uz teātri, pat uz kino kopā pēdējo reizi bijām pirms gadiem sešiem, kad Parīzē aizgājām uz Nārnijas hronikām, es vēl ne vārda nesapratu franciski, un viņš man tipa tulkoja, bet tādā tipiskā garā viņš tulkoja pilnīgi ne pa ķeksi, jo tekstam bieži vien nebija nekāda sakara ar bildi. brālis, liekas, nekad tā arī nemainīsies, un tas ir tiik forši. man vispār patīk mana ģimene, viņi visi ir pilnīgi traki.
cita starpā ar mani viss ir kārtībā, paldies par uzmanību tiem, kuri uzmanīgi sekoja līdzi manai monodrāmai divarpus nedēļu garumā.

un vēl, ja nu gadījumā starp jums ir kāds, kurš skatās Vampire diaries un redzēja pēdējo sēriju - kā jūs sapratāt pašas, pašas beigas ar Deimonu un Stefanu?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ziemas_taurenis
2010-04-09 19:33 (saite)
Stefans tika atkal pieradināts pie cilvēku asinīm,viņš nespēj turēties pretī kārdinājumam utt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-04-09 19:38 (saite)
Jap, es arī sapratu tāpat :) Specīga sērija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2010-04-09 20:32 (saite)
nuja,daah, vinjsh tak vislaik bija vegjetarietis, bet tagad no cilveeku asiniim atkal paliek agresiivs. kuul

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-04-09 22:36 (saite)
es savukārt iedomājos, ka Stefans tā kā apzinājās, kas ar viņu notiek, un tāpēc viņš meģināja dabūt ārā no savas sistēmas cilvēka asinis. bet that's just me, es vienmer visu pārprotu ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?