aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2021-12-20 17:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man pēdējā laikā ir bijušas īpatnējas sarunas ar vairākiem vīriešiem, kuri saka, ka viņi nespētu būt kopā ar kādu, kurš neēd gaļu, un man tas liekas tik neizprotams arguments, ka gribētu saprast, vai man vienai tas liekas ļoti neizprotams arguments, kas, godīgi sakot, šķiet kā drusku atmazka. tātad, kā jums šķiet? (trešais atbildes variants ir domāts tām situācijām, kur, piemēram, otra ēšanas paradumi ir pēdējais piliens vairāku sarkanu vai oranžīgu karogu kaudzītē)

Poll #21510 vegāni pret gaļēdājiem
Open to: All, results viewable to: All

jautājums tiem, kas neēd dzīvnieku izcelsmes produktus: vai tev tas, ka otrs ēd dzīvnieku izcelsmes produktus, attiecībās ir dealbreaker?

View Answers


1 (4.5%)


11 (50.0%)

Atkarībā no situācijas, meklētu kompromisu vai tītu mašķeres
10 (45.5%)

Jautājums tiem, kas ēd dzīvnieku izcelsmes produktus: vai tev tas, ka otrs neēd dzīvnieku izcelsmes produktus, attiecībās ir dealbreaker?

View Answers


1 (2.3%)


35 (81.4%)

Atkarībā no situācijas, meklētu kompromisu vai tītu mašķeres
7 (16.3%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2021-12-21 00:53 (saite)
abi ar vīru esam wannabe vegāni (mājās gatavojam vegāniski, bet bieži ēdam siermaizes un visiem našķiem sastāvos arī ļoti neiedziļināmies) un abi bijām veģetārieši jau iepazīstoties un tas ir tiešām ļoti, ļoti kruti.

protams, ja būtu šausmīga love ar gaļēdāju, es censtos meklēt kompromisus, bet man ēdiens ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa, man patīk gatavot un ļoti patīk ēst un man pa šiem veģetārēšanas gadiem ir sākusi drausmīgi riebties gaļas smaka - gan gatavošanas laikā, gan tā, ko dažādi gaļas izstrādājumi izplata atrodoties ledusskapī. esot kopā ar gaļēdāju vajadzētu katram savu ledusskapi :D droši vien ideālākais variants būtu, ja mans imaginārais gaļēdājpartneris mājās ēstu manis gatavotos ēdienus un savu gaļu saēstos ārpus mājām. ar tādu, kurš pieradis katrā ēdienreizē kārtīgi ēst gaļiņas, būtu baigi grūti. man jau ir grūti, kad gaļēdājmamma atbrauc ciemos un paņem līdzi sev zivis vai gaļu - lai kādās kastītēs to neliktu un kādos maisiņos netīstītu. man jau tiešām nav iebildumu, ka viņai gribas to gaļu, bet es vienalga saožu un man ritīgi riebjas tā smaka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-12-21 10:50 (saite)
wannabe vegāni <3 :))) principā zem tā apraksta arī varam parakstīties - vienkārši laikam esam kļuvuši par slinku, lai iespringtu.

Tā gaļas ēšana katrā ēdienreizē īstenībā ir kaut kāds Latvijas fenomens, varbūt kaut kādas atskaņas no laikiem, kad veikalos nekā nebija. Mums ir viena pusinternacionāla draugu ģimene, kur franču puse (kas vispār ne tuvu nav veg) arī šausminās, kad LV puses vecāki, pie viņiem ciemojoties, visiem smalkajiem franču virtuves veģetārajiem ēdieniem, kuriem vienkārši nav paredzēts ēst klāt gaļu, tomēr piecep klāt kotleti, "jo citādi taču nevar paēst".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?