aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2017-09-14 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
draugi (un citi), mans absolūtais personīgais hailaits no Riga IFF gan nav saistīts ar filmām, bet ar ko citu, proti - abas divas Critics Meeting lekcijas ar Neil Young bija brīnišķīgas, un abas ir skatāmas Riga IFF FB kanālā pie videos.

Nīls ir brīnišķīgs pasaules līmeņa lektors ar milzu zināšanām, kontekstu, perspektīvu un pieredzi, un, kas nav mazsvarīgi, lielisku, piezemētu humora izjūtu. un klausīties šīs lekcijas ir tiešām brīnišķīga pieredze, kas bagātina, izaicina un liek gribēt ko vairāk no sevis, no kino un no pasaules - viss tā, kā kino un mākslai jābūt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hauf_milk
2017-09-14 20:51 (saite)
Pag, tač ne jau tas mūziķis. Lapu vēl neskatījos. Tas būtu kas neticams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-09-14 22:01 (saite)
haha, nē :) šis vīrs, kurš raksta the hollywood reporter un citiem, tostarp šeit tādu skaistu eseju par Zolitūdi: https://mubi.com/notebook/posts/in-a-year-of-26-festivals

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vakardiena
2017-09-14 23:52 (saite)
Tā ir, tā ir! Es gan tikai vakardienu dzirdēju, bet all my loving, cieņa un apbrīna

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2017-09-15 11:33 (saite)
man ir divi hailaiti un viens no tiem ir Nīla Junga lekcija. tā tiešām bija brīnišķīga, aizrautīga, asprātīga un iedvesmojoša. kad es noklausos šādas runas, man sagribas atdzīvināt savu pamirušo kritiķes karjeru, jo ir taču tik daudz kā, ko varētu pateikt, un es taču tieši gribētu runāt par kino plašākā sociāla un kultūras kontekstā. un arī kļūst žēl visu to iespēju, ko esmu padirsusi, jo kaut kādos kritiskos brīžos neizdevās trāpīt uz šādiem ļaužiem, kas iedvesmotu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?