aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2016-11-28 20:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, piezīme

vakar piedzīvoju ko ļoti savādu un sen nepieredzētu: man īsti nebija, ko darīt un kā vārdā prokrastinēt. festivāls ir beidzies, atskaites iesniegtas, jaunie projekti vēl nav jāraksta un jāsāk, vai arī ļoti labi ietilpst normētajā darba laikā, doktorantūra laika ziņā neuzliek tādu slogu kā maģistrantūra (proti, skolā jābūt krietni retāk), un kaut kā visu saliekot kopā, man vakar bija brīdis, kad es neprokrastinēju, tātad actually izdarīju ko ļoti sakarīgu. proti, pabeidzu lasīt Communion, ko lasīju jau ļoti ilgi, un izberzu vannasistabu, kas aizņēma vairāk nekā 2 stundas.

esmu priekpilni ieinteresēta, kāda, diez, būs dzīve tagad tālāk, varbūt man beidzot atgriezīsies interese satikt citus cilvēkus, esmu satraukta par iespēju atsākt lasīt daiļliteratūru, un, kas zina, varbūt pat skatīšos filmas, kas nav saistītas ar darbu.
cik daudz iespēju paveras, ja neesi pārstrādājies!

labi apzinos, protams, ka šis ir izņēmuma laiks, tiesa. doktorantūra sāk nopietni klauvēt pie durvīm un grib lietas no manis, drīz jau arī būs beigušies visi paslēptie naudas krājumiņi, gan visi atgriezīsimies pārstrādāšanās haosā. bet šobrīd šī liekas tik eksotiska sajūta. ja godīgi, neatceros, kad pēdējo reizi bija tāds miers un spēja elpot pašas ikdienā. hmmm.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citaantonija
2016-11-28 22:26 (saite)
Jauki, ka ir šādi periodi dzīvē. Klau, es gribēju tev pajautāt vienu lietu par latviešu kino. Vai vari ieteikt filmu, kurā vislabāk atspoguļojas Hēgeļa tēzes - antitēzes - sintēzes princips?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-11-29 12:06 (saite)
es par to padomāšu :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citaantonija
2016-11-29 20:35 (saite)
bet tas tā, ja sanāk laiks:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?