ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-01-07 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Youtube atkal
Tagad Gnidrologs dusmojas ka vienaldzīgi izturas pret viņa savilktajiem yoptube video rullīšiem.

Informācija:

1) Internets ir pilns ar drazīgiem youtubes video rullīšiem kuros jūsmīgi top stāstītas blēņas.
2) Iegūt informāciju par klimata pētniecību, farmakoloģiju, politiku, lopkopību un citām cilvēkus interesējošām lietām no šiem blēņvideo ir diezgan bezjēdzīga nodarbība, tas vienādi attiecas uz video ar baisiem stāstiem par bigfarmas briesmudarbiem un teiksim šausmenēm no cūku fermām kas speciāli uzņemtas asariņas izspiešanai. Ja cilvēkam ir vispārējas zināšanas par tēmu tad tos protams var skatīties un vietām ierēkt bet jēga tāpat maza.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]covid_19
2023-01-07 17:33 (saite)
atkal zeitgeista fani sarosījušies? ;) nu katrai paaudzei savi šausmu stāstiņi ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]3koma14vs007
2023-01-07 20:11 (saite)
Kāds tu gan esi amorāls nelietis, nevis civilizēts, godprātīgs, ētisks cilvēks!

Tieši tāpat kā šodien konkrētajā gadījumā, tu pat nepapūlies, noskatīties doto video, bet uzreiz paziņo, ka tas ir sūds. Un ka vispār internets ir pilns ar sūdiem, kurus tev piedāvā tavs oponents.

Tad kad tu redzi, ka godīgā diskusijā neesi spējīgs nedz atspēkot oponenta tēzes, nedz, vēl jo vairāk, atspēkot oponenta dotās atsauces uz dažādu avotu publicētiem faktiem un viedokļiem, tā nevis turpini diskutēt attiecīgajā pavedienā, bet nekavējoties savā cibā ieliec jaunu publisku postu, kurā bez jebkādiem argumentiem apdirs gan publicētos avotus, gan savu oponentu, ka tas redz apzināti pārpublicējot visādas blēņas, dezinformāciju utt. utml. Mērķis - visiem parādīt savu oponentu aplietu ar sūdiem, toties sevi - baltā zirgā.
Un šo metodi tu lieto pastāvīgi - jau gadiem ilgi, cik es tevi atceros no dažādiem citiem diskusiju forumiem.

Beidzot pilnībā piekrītu tavam oponentam - tas kā tu uzvedies šajās diskusijās, ir tipiska žīdu demagogu nelietīgu paņēmienu un manipulāciju buķete. Jā, tieši žīdiem raksturīga. Tā viņi vienmēr rīkojas - tipiski žīdiski.

Absolūtajam vairumam pasaules valstu un tautu, kurām nemitīgi tiek iedvests, ka tās ir nepamatoti un netaisnīgi vēstures gaitā bijušas "antisemītiskas", ir bijusi pilnīga taisnība un pamatotas morālas tiesības uz tādu attieksmi - žīdi objektīvi statistiski ir visamorālākā etniskā grupa pasaulē, un visa pasaules vēsture to pierāda.

Bet žīdi caur naudu un varu ir panākuši, ka runāt par to ir ne tikai tabu, bet tas pat mūsdienās skaitās noziegums.
Un tu konsekventi pieturies pie šādas "morāles", un tieši tādēļ priekš tevis (un tev līdzīgajiem) Gnidrologa piesauktās absolūtās morāles normas un vērtības ir "buzzwords".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-07 23:43 (saite)
Smejos nevaru, nokritu zem galda

Es tak viņam piekritu. Drāma par velti :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 04:51 (saite)
Protams, protams - tu pilnībā piekriti gnidrologam, tikai nolēmi to viņam neteikt, lai puisis nekļūst iedomīgs :DD
Vēl varēji piebilst, ka tādā veidā rūpējies par gnidrologa mentālo un emocionālo līdzsvaru - kāds tu malacītis! lolol

Tipiski žīdiskie paņēmieni turpinās - kad tevi pieķer kārtējos melos, tos "atspēko" ar jaunu lielāku melu palīdzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 11:28 (saite)
Vispār es Gnidrologam to pateicu jau pie rullīša pirms to apskatīju [apskatīju un secināju ka par to pašu vien ir]

Citēju sevi:

//Problēmas iedalās tādās ko risina ar psihoterapiju, tās ir tās ko alegoriski var saukt par garīgām un tādās ko psihoterapija atrisināt nevar. Depresijas slimnieku nav vērts pārliecināt ka dzīve ir skaista, viņš to tāpat zina bet turpina blenzt sienā. Viņam vajag SSRT vai tml medikamentus. Cita lieta ka mēs tajā smadzeņu ķīmijā pietiekami daudz vēl nezinām un līdz ar to ne visu mākam salabot. //

Vēlreiz. Tur ir par to ka teiksim anxiety pataisa par diagnozi un provē ārstēt ar ripām - tas nav pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-01-08 00:18 (saite)
P.S. apsveicu mūsu antisemītu community ar trešo, nu jau pilnīgi gatavs šturmabteilungs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-08 05:02 (saite)
Tād lieta kā "antisemītisms" pastāv tikai žīda iedomās un propagandā. Smieklīgs arī pats jēdziens. Absolūti visi semīti jūs ienīst daudz pamatīgāk nekā baltie cilvēki un krisrtieši, kas jums vienmēr deva patversmi un aizsardzību, bet pat tos jūs nodevāt neskaitāmas reizes un arī tagad. Ja nebūtu Rietumu civilizācijas, kas dod jums dzīves vietu, naudu un ieročus, jūs būtu shoah anudahoti jau sen. Kā jūs vispār spējat spogulī skatīties? Varbūt tur ir vienīgi tukšums kā Dieva nolādētai tautai par atteikšanos no viņa likumiem un svētības.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 11:24 (saite)
Tu to jewish nobelists listi apskatījies? Tas runājot par to tipa laipno retumu civilizāciju kas dod patvērumu žīdiem. Tak bez tiem žīdiem tā rietumu civilizācija būtu tieši par šo cilvēku atklājumiem un radīto švakāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 05:21 (saite)
Jā, es esmu tieši tāds kā tas vīriņš gnidrologa nesen publicētajā karikatūrā, kurš nolemj internetā izzināt un saprast iemeslus, kāpēc žīdi visā pasaulē ir tikuši trenkti un vajāti, un kurš, iepazinies ar pieejamo informāciju pēc dažām stundām jau sēž pie datora tērpies esesieša uniformā. :D

Starp citu, mācoties pamatskolā līdz 8. klasei, mans labākais draugs bija žīdu puika vārdā Josifs, pie kura es regulāri ciemojos mājās un līdz ar to labi pazinu arī viņa vecākus - ļoti jaukus cilvēkus. Pēc tam ģimene aizbrauca uz Izraēlu, un mūsu sakari pārtrūka - padomju laikā tādi nebija iespējami.

Arī vēlāk esmu dzīvē pazinis gan cienījamus gan necienījamus žīdus - pēdējo diemžēl ir bijis krietni vien vairāk.

Un kā jau iepriekš rakstīju - tieši šie pēdējie ir masveidā uzdevuši toni pasaules vēstures gaitā, un līdz ar to pašrocīgi arī izraisījuši šādu goju attieksmi pret sevi, kurai tipiski žīdiski demagoģiskā stilā devuši apzīmējumu "antisemīti" un uzurpējuši tiesības visiem sev nepatīkamajiem gojiem piekarināt šo birku ar mērķi padarīt viņus par sliktajiem un skaužamajiem, bet paši sevi par labajiem un pareizajiem.

Kā redzi - mani secinājumi par žīdu etnosu nāk no visdažādākajiem atšķirīgiem avotiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 11:25 (saite)
/Arī vēlāk esmu dzīvē pazinis gan cienījamus gan necienījamus žīdus - pēdējo diemžēl ir bijis krietni vien vairāk./

Tieši tā.

Tikai nianse - ja tu uz krieviem vai latviešiem paskaties - proporcija nav identiska?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2023-01-08 16:09 (saite)
Pamanīju amizantu niansi: gnidrologa komentārs plkst. 05:02, 3koma14vs007 komentārs tur pat plkst. 05:21. Džeki laikam visu nakti līdz agram rītam dzēruši un runājušies par to, kā ebreji viņiem visu civilizāciju sagrāvuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 16:13 (saite)
Šturmabteilungs nekad neguļ! Modrība!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 18:00 (saite)
Nekavējoties informē par saviem asredzīgajiem novērojumiem kompetentas iestādes!
Tādējādi tu palīdzēsi novērst neonacistu naktīs perinātas sazvērestības pret civilizācijas labdariem - rotšildiem, baruhiem, sorosiem, rokfelleriem utt., kuri pēcāk būs tev mūžam pateicīgi par tavu ieguldījumu civilizācijas glābšanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2023-01-08 18:05 (saite)
Šitā uzmācīgā vēlme uzreiz notupties upura pozā un fantazēt, ka kāds nu tūlīt skries jūs nosūdzēt represīvām iestādēm - kas tas tāds ir, ko? Varbūt tev tas palīdz noklusināt to neērto apziņu, ka bez saujiņas citu apmātu antisemītu, visi pārējie par jums vnk atlākti ierēc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 18:24 (saite)
Paldies, ka kārtējo reizi apstiprināji un nodemonstrēji civilizētajai pasaulei labi pazīstamo komunistu, kuriem tu piederi, raksturīgāko īpašību un īpatnību buķeti - demagoģiski piedēvēt saviem naidniekiem visas īpašības, kas piemīt pašiem, plus savu totālo intelektuālo mazspēju, pareizāk teikt - deģenerāciju, jo jūs nespējat pat gluži cilvēciski pasmieties, bet tikai dzīvnieciski ierēkt.

Nozēļojama trula cilvēkveidīgu būtņu varza - lūk, kas jūs esat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2023-01-08 18:31 (saite)
Paga paga, ne jau es te esmu tā, kas sestdienu naktis pavada ebrejus lamājot. Tas tā, par deģenerāciju un trulumu runājot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 18:40 (saite)
Man vienalga, ko tu dari sestdienu naktīs, bet viss komunistiem tipiskais deģeneratīvais trulums tev piemīt pilnā mērā. kas izpaužas burtiski katrā tavā komentārā.
Nožēlojama būtne. Ja nebūtu iegrimusi un pakļāvusies šai kreisajai ideoloģijai, varbūt būtu normāls cilvēks, intelektuālas potences it kā būtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 19:25 (saite)
Intelektuālo potenču vērtētājs atnāca :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 19:32 (saite)
Žīdi pārsvarā ir gudri, ar augstu IQ.
Tu esi tāds amizants izņēmums, latviski sakot, pastarītis.
Ne tu būsi manis, kā vērtētāja, vērtētājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 19:42 (saite)
Būšu. Un esmu apmēram jau novērtējis. Onkulītis no provinces. Dzerošs. Ar ambīcijām. Nu tas ir - onkulītis kurš iedomājas sevi esam par spriest spējīgu. Tas gan tālāk par postulātiem `` es esmu spriestspējīgs, man ir izglītība`` nekad nav aizgājis. Tikko sākas nrunas par konkrētiku tā ir 2 reakcijas a) histērija ar adhominemiem b) notīšanās. Šīš īpašības piem'[it arī Gnidrologam bet mazākā mērā, tur kaut kāds dialogs ir iespējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 19:59 (saite)
Nu lūk, kā jau teicu, tu kā pastarītis, iazrādījies neko novērtēt nespējīgs.

Vienīgais pareizais minējums - es esmu onkulītis. Visi pārējie minējumi - tikai tava naidpilnā histērija pret mani.

Neesmu no provinces.
Neesmu dzerošs.
Par izglītību. Ja esi gatavs godīgi atklāt savu identitāti un izglītību, tad atbildēšu ar to pašu.
Bet izglītība, kā tu ar savu piemēru spilgti jau gadiem ilgi demonstrē, nekādi nekorelē ne ar elementāru IQ, ne ar gudrību, nemaz nerunājot jau par viedumu.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-08 20:34 (saite)
Es savus minējumus varu izdarīt tikai pēc tekstiem, līdz ar to tie protams nav precīzi.

Nu var jau būt ka tu cītīgi tēlo prastu, neizglītotu cilvēku un patiesībā tāds neesi, bet kā es to varētu zināt, neesmu telepāts.

/Visi pārējie minējumi - tikai tava naidpilnā histērija pret mani.
/

Hm. Okej es dažreiz lietoju adhominemus un raksturojumus bet nekad ne pirmais :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-08 20:43 (saite)
Tātad neesi gatavs godīgi atklāt savu identitāti un izglītību?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-01-08 23:51 (saite)
Varbūt vēl arī kontu numurus, ārdurvju atslēgu nospiedumus un datoru paroles? Online privātumam ir jābūt pēc noklusējuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-01-09 00:30 (saite)
Nu jā kā te augstāk tika teikts, mēs nevaram publiskot personas datus, iedzert tēju un iepazīties var, bet ne jau identificēties publiskā vietnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2023-01-11 21:19 (saite)
Neuztraucies par iestādēm - piespiedu psihiatriskā ārstēšana ir atcelta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-11 21:50 (saite)
Tas ir tiešām apsveicami - tātad ne hederai ne cien. seram Konerijam šāda ārstēšana nedraud.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-11 21:51 (saite)
Uz sevi paskaties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2023-01-11 21:56 (saite)
Skaties pats uz sevi, pirms dod padomus citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-11 22:03 (saite)
Skatos kur gribu. Dodu padomus kam vajag. Pieņem vai lasies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zimbardo
2023-01-09 11:00 (saite)
Nu, nevar cilvēks bez tā, ka visur viņam žīdi rādās. ''Nebūtu to žīdu, tad gan es laimē dietu!'' Kad tu beidzot tiksi laukā no dusmīgā tīņa vecuma, kad visi citi vainīgi pie tavām problēmām? Laiks pieaugt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-09 19:16 (saite)
Tik pat labi var teikt, ka jums visiem Putins un krievi rādās. Nevis rādās, bet eksistē, ir detektējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-01-09 22:50 (saite)
/Tāda lieta kā "antisemītisms" pastāv tikai žīda iedomās un propagandā./

Nujā

un tāda lieta kā baisie žīdi pastāv turpat - antisemītu iedomās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?