3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Kāds tu gan esi amorāls nelietis, nevis civilizēts, godprātīgs, ētisks cilvēks!

Tieši tāpat kā šodien konkrētajā gadījumā, tu pat nepapūlies, noskatīties doto video, bet uzreiz paziņo, ka tas ir sūds. Un ka vispār internets ir pilns ar sūdiem, kurus tev piedāvā tavs oponents.

Tad kad tu redzi, ka godīgā diskusijā neesi spējīgs nedz atspēkot oponenta tēzes, nedz, vēl jo vairāk, atspēkot oponenta dotās atsauces uz dažādu avotu publicētiem faktiem un viedokļiem, tā nevis turpini diskutēt attiecīgajā pavedienā, bet nekavējoties savā cibā ieliec jaunu publisku postu, kurā bez jebkādiem argumentiem apdirs gan publicētos avotus, gan savu oponentu, ka tas redz apzināti pārpublicējot visādas blēņas, dezinformāciju utt. utml. Mērķis - visiem parādīt savu oponentu aplietu ar sūdiem, toties sevi - baltā zirgā.
Un šo metodi tu lieto pastāvīgi - jau gadiem ilgi, cik es tevi atceros no dažādiem citiem diskusiju forumiem.

Beidzot pilnībā piekrītu tavam oponentam - tas kā tu uzvedies šajās diskusijās, ir tipiska žīdu demagogu nelietīgu paņēmienu un manipulāciju buķete. Jā, tieši žīdiem raksturīga. Tā viņi vienmēr rīkojas - tipiski žīdiski.

Absolūtajam vairumam pasaules valstu un tautu, kurām nemitīgi tiek iedvests, ka tās ir nepamatoti un netaisnīgi vēstures gaitā bijušas "antisemītiskas", ir bijusi pilnīga taisnība un pamatotas morālas tiesības uz tādu attieksmi - žīdi objektīvi statistiski ir visamorālākā etniskā grupa pasaulē, un visa pasaules vēsture to pierāda.

Bet žīdi caur naudu un varu ir panākuši, ka runāt par to ir ne tikai tabu, bet tas pat mūsdienās skaitās noziegums.
Un tu konsekventi pieturies pie šādas "morāles", un tieši tādēļ priekš tevis (un tev līdzīgajiem) Gnidrologa piesauktās absolūtās morāles normas un vērtības ir "buzzwords".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?