3koma14vs007 ([info]3koma14vs007) rakstīja,
Jā, es esmu tieši tāds kā tas vīriņš gnidrologa nesen publicētajā karikatūrā, kurš nolemj internetā izzināt un saprast iemeslus, kāpēc žīdi visā pasaulē ir tikuši trenkti un vajāti, un kurš, iepazinies ar pieejamo informāciju pēc dažām stundām jau sēž pie datora tērpies esesieša uniformā. :D

Starp citu, mācoties pamatskolā līdz 8. klasei, mans labākais draugs bija žīdu puika vārdā Josifs, pie kura es regulāri ciemojos mājās un līdz ar to labi pazinu arī viņa vecākus - ļoti jaukus cilvēkus. Pēc tam ģimene aizbrauca uz Izraēlu, un mūsu sakari pārtrūka - padomju laikā tādi nebija iespējami.

Arī vēlāk esmu dzīvē pazinis gan cienījamus gan necienījamus žīdus - pēdējo diemžēl ir bijis krietni vien vairāk.

Un kā jau iepriekš rakstīju - tieši šie pēdējie ir masveidā uzdevuši toni pasaules vēstures gaitā, un līdz ar to pašrocīgi arī izraisījuši šādu goju attieksmi pret sevi, kurai tipiski žīdiski demagoģiskā stilā devuši apzīmējumu "antisemīti" un uzurpējuši tiesības visiem sev nepatīkamajiem gojiem piekarināt šo birku ar mērķi padarīt viņus par sliktajiem un skaužamajiem, bet paši sevi par labajiem un pareizajiem.

Kā redzi - mani secinājumi par žīdu etnosu nāk no visdažādākajiem atšķirīgiem avotiem


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?