ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-08-25 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mediņš tātad.
Nebūvējot nekādas versijas un nedebatējot par ideoloģijām es tikai lasu šo:

//"Šeit neviens nevar teikt - neiešu peldēties, neiešu lūgties... Šis ir pirmais noteikums - mēs visu darām kopā."//

ko ir teicis viņš pats.

Un viņš domā ka tas ir okej?

srsly?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-08-26 14:45 (saite)
Redz, liberāļiem pat nav svarīgi ir viņš ko pārkāpis vai nē, jo viņiem ir no bērnības iedresēts, ka cilvēki, kas neprot runāt smalku zīda valodiņu politkorektā politikāņa stilā ir pretīgi pāķi, kas jānīst.
Simptomi tie paši kas ar Trampu utml. personāžiem, kuru personība ir tik ļoti non grata, ka nekāda vajadzība gaidīt izmeklēšanas rezultātus vai vispār pat ņemt to vērā nav. Vēl jo vairāk keksam droši var pierakstīt papildus muh eeevil bonusus 1) "toksiski" maskulīns 2) ticīgs 3) fašists, jo uzskata, ka disciplīna svarīgāka par femīnu mātes lutināšanu. Linčojam nost. Tie ir tie paši žurnālisti, kas būtu ar visām četrām par dragkvīniem bērnudārzos un 4gadīgu bērnu ķīmisko kastrēšanu alfabēta vārdā lmao.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-08-26 14:56 (saite)
Nu tas kas man izraisa šaubas ir tieši viņa infantīlā izturēšanās, viņš pats ir kā liels bērns. Kā jau teicu tas nenozīmē ka viņš ir nelietis. Tas var nozīmēt, ka viņš var nejauši nogāzt podus, pats to nepamanot. Un nē tas nav par to ka viņš lieto vienkāršus vārdus, tas ir par to ka viņš ātri ``sacepas`` un kļūst nesakarīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-26 15:32 (saite)
Ar cilvēkiem, kas nav profesionāli piāršiki vai no dabas labi/glumi daudzrunātāji tā gadās. Vairums cibas grūtdieņu līdzīgā situācijā neizskatītos labāk. Varbūt viņš arī ir ģeķis, bet mediju liberāļu reakcijas tik pat ģeķīgas. Te svarīgi ir tikai fakti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-08-26 18:58 (saite)
+

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?