ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-12-18 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varianti
Tātad kādi ir varianti ar globalizāciju:

salīdzinam ar esošo situāciju.

a) Mazāk globalizācijas: vietās, kur notiek stihiskas vai humānas katastrofas visi vai vairums iet bojā un nevienu citu tas nekrata. Izņemot gadījumus, ja destruktīvais aģents (piemēram infekcijas izraisītājs vai bruņoti uzbrucēji) nonāk nākamajā teritorijā, tad viss atkārtojas un atkal tālākos tas nekrata.
b) Esošā situācija: Kaut kas tiek darīts, bet haotiski un nekonsekventi, līdz ar to katastrofas novērst neizdodas un katastrofu sekas daļēji lēnām izplatās.
c) Vairāk globalizācijas: Katastrofu cēloņi tiek operatīvi konstatēti un novērsti. Jo kopīgas monitoringa un reaģēšanas sistēmas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-12-19 10:37 (saite)
Jā, villojas, bet kad rdzeslokā ir kaffirs, tad visi metas virsū tam. Villošanās ir vnk neizbēgams cilvēka grēcīguma simptoms. Ar;i tavā utopiskajā progresoru-tehnokrātu pasaulē būs tāda pati villošanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-12-19 10:40 (saite)
Ja vilošanās būtu tik neizbēgama, te sen jau būtu auksts radioaktīvs tuksnesis. Drīzāk vilošanās neizbēgami iet līdzi dažiem pasaules skatījumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]axsys
2018-12-19 11:59 (saite)
Villošanās tad būs, bet tā var notikt gan ar līgumiem un asām diskusijām smukos kabinetos, gan ar gaubicēm un šahīdu vestēm. Karš esot tā pati politika ar citiem rīkiem, bet tas pats ir taisnība arī pretējā virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?