ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-01-26 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Purns
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/courtland-sykes-republican-senate-candidate-missouri-feminism-dinner-womens-rights-a8178516.html

jeb kāpēc

1) Mums rietumu pasaulē vēl nebūt ne viss ir kārtībā ar cilvēku tiesībām un brīvību
2) Konkrēti LV Stambulas konvenciju vajag ratificēt

Pateicības par šitik izcila eksemplāra demonstrāciju pēc piederības


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2018-01-27 12:58 (saite)
Tev ir ... interesantas fantāzijas. :D
Bet tā jau jā, jams tur nepieprasa lai visi dzīvotu kā viņš (atšķirībā no dažiem labiem tepat komentāros). Man personīgi viņa uzskati liekas stereotipiski pāķiski bet nu whatever, man jau viņa dzīvi nav jādzīvo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-27 14:03 (saite)
Nopietns posts. Kādā veidā viņa uzskatu, PAT ja stereotipiski ir slikti un ja pāķīgi, tad kas slikts tieši pāķīgumā?
Es saprotu, ka pie pastāvoša ekonomiskā modeļa daudz kur Rietumu civā ir nereālistiski ekspektēt klasisku vīrs-mamuta medītājs/sieva-pavarda turētāja attiecības, jo globālisma un kreiso ideoloģiju konglomerāts radījis situāciju, kur vairumā ģimeņu vaiga sviedros jāstrādā kā vīram tā sievai, tāpēc siltu vakariņu taisīšana paliek savstarpējas laipnības un mīlestības jautājums. Es pats labprāt gatavotu sievai vakariņas, ja pirmais ierastos mājās. Man padodas gatavošana, tāpēc why the fuck not. Es ēdīšu pats un būs sieviņai prieks.

Ja vīrs pelna tā, ka spēj nodrošināt sievai dzīvi, kur tā var būt mājsēde, kas var pēc iegribas arī kaut ko pastrādāt pusslodzē, nodarboties ar kādu hobiju, šoppingot cauru dienu un sieviete to pieņem, tad ir tikai optimāli, ka šāds vīrietis meklēs otro pusi, kas nevis pursuēs savu megakarjeru, bet būs viņam dienišķais atbalsts. Netiek jaut runāts par normatīviem aktiem, bet ekspektācijām no sava potenciālā partnera.
Intersanti, ka pēdējos laikos rocīgi Rietumu vīrieši nereti izvēlas sievas no austrumāzijas. Smukas, maziņas un ļoti tradicionāli audzinātas, bez jebkādas neapmierinātības par savām genderlomām.")

Ctulhu vienkārši ir neirotisks salmvīrotājs, kas ļoti nekreatīvi atgremo kultūrmarksistu kulturālās/seksuālās revolūcijas sloganus un acīmredzami ir mazpieredzējis dajebkādās attiecības da ar jebko siltu un asiņojošu, lai rakstā minētajos izteikumos spētu ieraudzīt kaut ko ofensīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-01-27 14:22 (saite)
Man tur nav nekādas dziļākās domas vai globālu apgalvojumu, tikai tīri personiskas antipātijas for rīzonz. Ja viņš ar savu sievu un bērniem tādā razkladā dzīvo labi, tad tik tiešām augstu laimi viņiem ij viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?