ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-01-24 22:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zbigijs atzīstas
http://jauns.lv/raksts/zinas/267698-punktu-pa-punktam-kas-tiesi-katolu-arhibiskapam-nepatik-stridigaja-stambulas-konvencija

tātad viņam nepatīk

1) aborti [atkal melīgā tēze par *mazām neaizsargātām dzīvībām* un tipa nogalināšanu, kas reducējas uz pasaku priekšstatiem par dvēselēm].
2) cilvēku izglītošana par to ka sex un gender var nesakrist un tas nav nekas slikts.
3) cilvēku iepazīstināšana ar citiem no šeit tradicionālā atšķirīgiem kopdzīves un mikrogrupu modeļiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-01-25 19:08 (saite)
Principā piekrītu. Tas cik ļoti valsts pavelkas uz dažādu citu valstu mēģinājumiem ietekmē to ideoloģiju un kultūru parasti atkarīgs no šo valstu iedzīvotāju kolektīvās pašapziņas, nevis formāliem tekstiņiem. Poļi to konvenciju ratificēja un nedod nekādu faku par genederizglītošanu.
Ar Latviju gan aizdomas, ka pārentuziastiskas pakaļas laizīšanas (kas ir mūsu nacionālā tradīcija) motivēti vietējie diegabikši varētu gan mēģināt ieviest genderbs mācībprogrammas u.tml. huiņu. Kazi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-01-26 11:13 (saite)
Lai jau ievieš, atkarīgs ir kāds būtu to saturs. Ņemot vērā milzīgo traci par katru mazāko lietu, kas notikusi izglītībā, šaubos, ka pie mums drīzumā parādīsies drag queen, kas bērnudārzniekiem mācīs par to, ka visi var vilkt kleitas, ja gribās. Kas gan mani personīgi neuztrauktu, pārāk daudz drāmas par iepazīstināšanu ar dažādiem dzīves stiliem. Galvenais konvencijas mērķis, man šķiet, kur arī reāli ir ko darīt, tie ir pasākumi vardarbības mazināšanai un vardarbības upuru palīdzībai. Valstī, kur ja Tevi ir kāds izvarojis piektdienā Tev ir jāgaida nemazgātai līdz pirmdienas rītam, lai nodotu analīzes, šajā ziņā noteikti ir kur augt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-27 14:36 (saite)
Sorī, bet tā ir valsts iekšējas izaugsmes un loģistikas problēma (bieži arī nabadzība, cilvēk un finanšresursu trūkums). Var pieņemt konvenciju par to, lai būtu miers un saticība virs zemes un kas. Ko tā dotu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?