ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2017-06-09 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā tas ir ar cikliskumu
hipotēze, ka realitēte vispār un vēsture konkrēti esot cikliska.

ja tā būtu - ko mēs redzētu? (precizēju: ko mēs redzētu ja pirms mūsējās uz šīs planētas būtu eksistējusi kultūra, kura sasniegusi vismaz mūsu zinātnes un tehnoloģijas līmeni)

* izlietotas fosilā kurināmā un derīgo izrakteņu atradnes
* tās civilizācijas lietas orbītās ap zemi un uz mēness.
* citādu izotopu sadalījumu, izotopu datēšanas metodes nestrādātu

[tas viss pie ``saudzīgā`` nosacījuma, ja uzskatām ka uz pašas zemes neviens mūsu un/ vai līdzīga līmeņa kultūras izgatavots priekšmets/ objekts neizturētu ilgāk kā 10^5 gadus ]


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2017-06-10 20:23 (saite)
No visiem cilvekiem tieši Tu izdomā pārmest kādam smadzeņu nespēju... Heh. Nāktu no kāda, kam IQ ir virs taburetes līmeņa, varētu justies aizvainots, no Tevis tas ir kaut kur starp "skumji" un "smieklīgi".

Tas nebija salmu biedēklis, bet pazobošanās par to sūda teoriju.
Sameta, idiņ, tos štrumentus, kuri viņiem jakobi bijuši, kā arī visus pierakstus, kā tādus štrumentus izgatavot un lietot. Kā arī jebkādus ne tik advancētus štrumentus/pierakstus, kas bijuši pa vidam starp tiem pirmajiem super-duper instrumentiem, un primitīviem rokas darbarīkiem. Pie kam visus uzreiz, ne pēdas neatstājot.
Vai moš kolektīvi iemeta okeānā?
A varbūt citplanētieši nospēra?
Lai vai kādu teoriju Tu varētu piedāvāt, kaut kā Tev jādīlo ar faktu, ka tādu štrumentu NAV. Nav ne skrūvītes no tādiem atrastas. Ne arī saistītā makulatūra, vai kaut vai kaut kāds mākslas darbs a la "Ahmeds un Imhoteps pie lāzerfrēzes".

Tu te tēlo no sevis nezin kādu pārgudro, piesienies "blondu smadzeņu nespējai dīlot ar argumentu trūkumu šajās smadzenēs", kamēr pats kā argumentu piedāvā ko? Kauč kādu pāris onkuļu fotoblogus, ar viņu par kompetentiem nosauktiem spriedelējumiem par akmens klučiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-10 21:41 (saite)
Par kādu sūda teoriju idiot? Es nevienu neesmu izvirzījis.
Neviens nav nodemonstrējis kā ar primitīviem bronzas laikmeta instrumentiem kaut ko tādu uztaisīt. To būtu viegli izdarīt, paņemot rokās un sākot skrāpēt. Pat tu iespējams varētu. Tad arī mēs redzētu vai ''ja 1000 pērtiķus saliks vienā telpā ar rakstāmmašīnu, tad gan jau pa 20 gadiem sarakstīs Hamletu'' teorija, kas šobrīd ir mainstrīmā, ir valīda. Tikai tāpēc, ka tā kāds tā saka, nav evidence.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2017-06-10 22:22 (saite)
Tobiš, Tu vīzdegunīgi smīni par kaut ko, ko nesaproti, vai atsakies ticēt, jo pašam liekas, ka tā jau nu toč nevar būt, bet pats kā alternatīvu skaidrojumu vari piedāvāt tieši neko? K. Esam šito jau dzirdējuši. Hurrr durrr where is missing links, evolution is false, I R so smart.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?