kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
No visiem cilvekiem tieši Tu izdomā pārmest kādam smadzeņu nespēju... Heh. Nāktu no kāda, kam IQ ir virs taburetes līmeņa, varētu justies aizvainots, no Tevis tas ir kaut kur starp "skumji" un "smieklīgi".

Tas nebija salmu biedēklis, bet pazobošanās par to sūda teoriju.
Sameta, idiņ, tos štrumentus, kuri viņiem jakobi bijuši, kā arī visus pierakstus, kā tādus štrumentus izgatavot un lietot. Kā arī jebkādus ne tik advancētus štrumentus/pierakstus, kas bijuši pa vidam starp tiem pirmajiem super-duper instrumentiem, un primitīviem rokas darbarīkiem. Pie kam visus uzreiz, ne pēdas neatstājot.
Vai moš kolektīvi iemeta okeānā?
A varbūt citplanētieši nospēra?
Lai vai kādu teoriju Tu varētu piedāvāt, kaut kā Tev jādīlo ar faktu, ka tādu štrumentu NAV. Nav ne skrūvītes no tādiem atrastas. Ne arī saistītā makulatūra, vai kaut vai kaut kāds mākslas darbs a la "Ahmeds un Imhoteps pie lāzerfrēzes".

Tu te tēlo no sevis nezin kādu pārgudro, piesienies "blondu smadzeņu nespējai dīlot ar argumentu trūkumu šajās smadzenēs", kamēr pats kā argumentu piedāvā ko? Kauč kādu pāris onkuļu fotoblogus, ar viņu par kompetentiem nosauktiem spriedelējumiem par akmens klučiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?