cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2014-07-25 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man nav veģetatīvā distonija, feini:
ĀRSTI IR STULBI! Iedomājies, 7mēn ārstējos no veģetatīvās distonijas, kad pēkšņi nokļūstu uz 5 dienām slimnīcā ar mežonīgām galvassāpēm
un ģīboņiem. Ārsti šīs dienas mani novēro, nosauc visus manas psihiatres sastādītos vd simptomus un paziņo - tev vienkārši visu laiku ir pārāk zems asinsspiediens uz tavu garumu - 90/60. Maza auguma meitenes no tāda spiediena ģībst, loģiski.
Nekad mūžā es vairs neapmeklēšu nevienu psihoterapeitu un psihiatru, kurš man varētu ārstēt savas fantāzijas!!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2014-07-25 19:21 (saite)
90/60 ir zems asinspiediens ikvienam. Pie panikas lēkmēm vajadzētu būt tieši otrādi – paaugstinātam asinsspiediena. Bet nu pozitīvi ir tas, ka tagad tu zini, kas tev nav. Atliek atrast pazeminātā asinsspiediena cēloni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-27 00:37 (saite)
Pazeminātā asinsspiediena cēlonis - māte, kura man to dāvājusi ģenētiski :)
Iedzimti zemu asinsspiedienu neārstē, bet dzīvo, lepodamies ar to, ka vecumdienās mums nebūs paaugstināta asinsspiediena problēmas un sirdskaites :)
Panikas lēkmes simptomi ir ļoti līdzīgi pārāk zema asinsspiediena simptomiem - ģībšana, notirpusi galva, aptumšojas redze, baiļu sajūta, trīsas, grūtības aizmigt kaut gan miegainības sajūta ir utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]khosmos
2014-07-28 00:09 (saite)
well, tevis aprakstītā panikas lēkme ir fight or flight sindroms, vnk fizioloģisku sajūtu kopums bez acīmredzama cēloņa. bet panikas lēkme jau ir tad, kad tu satiec pašu Pānu. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-28 10:17 (saite)
Bet kāpēc neviens doktors man to neteica, bet Kosmos ir gudrāks par psihiatru? Pffff.... Vispār tā medicīnas sistēma, ka ārsti nesadarbojas, bet katrs savā šaurā lokā strādā. Rezultātā psihiatru neinteresē nekādi citi izmeklējumi un viš pat neņem spiedienu vērā, poxyi, ieliek veģdist čupā tik :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2014-07-25 19:44 (saite)
Tas taču sen visienm zināms, kopš sāka rādīt dakteri Hausu - nekā nejēdz, tikai bakstās uz dullo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-27 00:38 (saite)
Vd vispār, manuprāt, ir tāda čupa, kurā nogrūž tos, kuriem nevar atrast diagnozi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neetiski
2014-07-26 02:20 (saite)
Pizdjets

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-27 00:33 (saite)
Piszeķis ir tas, ka sešus mēnešus lietoju antidepresantus, kas vēl vairāk pazemina asinsspiedienu, kurš jau tāpat turas uz zemākās pieļaujamās normas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2014-07-26 16:06 (saite)
var jau būt abi divi galu galā, vai arī ka zems asinsspiediens izraisa v.d. simptomus. ārstēšana no v.d. galu galā (labo mani, ja kļūdos) notiek caur veselīgu dzīvesveidu, vai tad nē (sakārtots miegs, alko ierobežošana, veselīga pārtika etc)? un pareizs dzīvesveids palīdz regulēt arī asinsspiedienu. neko ļaunu jau tā psih. diagnoze nevarētu būt nodarījusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-27 00:32 (saite)
Zems asinsspiediens izraisa zema asinsspiediena simptomus!
Mammai tāds pats spiediens un man arī izrādās jau kopš bērnības tāds pats, iedzimtība. Ja zems asinsspiediens ir ģenētiski,
tad tas ir tāpat kā brūnas acis, to neārstē, ar to dzīvo.
Vd.manā gadījumā 6mēn ēsts antidepresants, kurš pazemina asinsspiedienu, kā rezultātā, asinsspiediena krišanās izraisa tā saucamās panikas lēkmes, kas arī nav vd simptoms, bet zem pieļaujamās normas asinsspiediena simptoms.
90/60 ir pieļaujamā zemākā norma. Psihiatre, kurai par visu šito pasākumu maksāju naudu, katru reizi mērījusi asinsspiedienu un neko nav manījusi. Kad asinsspiediens nepareiza medikamenta ietekmē nokrīt zem pieļaujamās normas, tad laikam gan vd ārstēšana nodara ļaunu! Turklāt tā pati psihiatre nozīmēja man miega zāles, kas vēl vairāk pastiprina vagālo nervu sistēmu, lai es varētu kārtīgi izgulēties(kad mana sūdzība bija par to, ka pēc 9 stundu miega joprojām esmu miegaina un nogurusi). Miega zāļu lietošana vispār varētu to vd ārstēšanu izvērst tādā stadijā, ka divi bērni varētu palikt bez māmiņas!!!

Nekādu naudu no šīs ārstes negribu, bet nepatikšanas gan viņai būs. Ar visām zāļu recepšu kopijām, viņas aprakstu ģimenes ārstei, kurā parādās tas, ka viņa zināja manu asinsspiedienu.

Turklāt, arī moraļņiks, ka mana nervu sistēma ir aizgājusi pa pieskari, ir zināms ļaunums.

Vot tā. Kā arī visiem psih ārstiem esmu teikusi, ka visu mūžu esmu bijusi tāda slābana. Neviens neiedomājās vai mazam bērniņam var būt vd? :)
+ vēl nauda, kura iztērēta psihoterapeitā, lai izprastu vd cēloņus, kuras man nemaz nav.

Jūtos apcirsta. Mēs ar mammu rītdien dzersim šampi par to, ka esam tādas sadzimušas vienādas un ka man nav vd kā visiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2014-07-27 00:50 (saite)
Ou fak, ja taapeec dzerti antidepresanti un miegazaales..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-07-28 10:18 (saite)
Nu, ja, jo man taču gribējās būt veselai. Nedēļu neesmu dzērusi tās zāles, jūtos spriganāka :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?