citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2009-12-17 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Intervija ar vampīru
Ja es ticētu vampīriem, tad varētu droši ziņot, ka man vismaz ar vienu ir bijusi darīšana. Vakar mani intervēja vampīrs. Ziniet, tā bija visgrūtākā intervija manā līdzšinējā pieredzē. Sākumā tas cilvēks daudz runāja no sevis. Man jau kļuva grūti klausīties. Pēc tam viņš kaut ko jautāja man un stāstīt arī bija grūti, bet es koncentrējos un stāstīju visu pēc labākās sirdsapziņas. Tad, mazliet paklausījies manī, vampīrs atkas sāka runāt pats savu runājamo. Jo vairāk viņš runāja, jo grūtāk man kļuva klausīties. Likās, ka viss kļūst pelēks, gaiss sabiezē, satumst, spēka manī kļūst mazāk un mazāk. Man nebija, kur sprukt. Sēdēju un klausījos. Nē, klausījos es tikai sākumā, pēc laiciņa es tikai māju ar galvu un centos nogurumā nekrist nost no ķebļa. Neuzkrītoši mēģināju iejaukties ar kādu savu vārdu, tad sāku čubināties gar mobilo telefonu, lūkoties pulkstenī, beigās piecēlos kājās un devos pēc mēteļa. Bet tas bija jau pēc krietna laika. Pārgurums bija tāds, ka prāts šķita apmiglojies. Es pat nespēju kaut cik pieklājīgi atvadīties. Es vispār vairs neko nevarēju pateikt.
Un kopš vakardienas vēl arvien esmu nogurusi. Vairs nav tik traki kā bija, bet vēl arvien jūtos pretīgi. It kā kāds būtu sadzēries manas siltās, labās asinis, atstājot mani aukstu, pusdzīvu, skumju un saplakušu kā pussakaltušu mušu zirnekļu tīklā. Vēēē!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2009-12-17 11:00 (saite)
Šausmas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-12-17 11:02 (saite)
Tiešām šausmas. Neko tādu nebija gadījies piedzīvot. Var jau būt, ka nogurumama ir kādi citi iemesli, bet man šķiet, ka tas cilvēks tiešām sūknēja manus spēkus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2009-12-17 11:08 (saite)
Izklausās pēc kaut kādas īpaši perversas pratināšanas, nevis intervijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-12-17 11:09 (saite)
Hm, interesanti, ka vampīrs paspēja parunāt ar par pratināšanu. Par kaut kādiem tur pratināšanas paņēmieniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2009-12-17 11:21 (saite)
Jezuss. Kazi, neviļus tiešām iekļuvi kaut kāda maniaka ķetnās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2009-12-17 11:23 (saite)
vārdu/ medija nosaukumu studijā! Bet vispār man ir līdzīga, tik pretēja pieredze - kad intervējamais norunā mani gandrīz līdz ģībonim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-12-17 11:26 (saite)
Es labprāt to neteiktu, jo varbūt tā tikai kaut kāda manis pašas reakcija uz šo cilvēku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dominika
2009-12-17 13:26 (saite)
Njā, enerģētiskie vampīri ir īsti, tas ir fakts. Tiešām ļoti nepatīkami ar tādiem saskarties. Bet gan jau pāries - padari kādas lietas, kas tevi parasti uzlādē ar enerģiju.

(Atbildēt uz šo)

nujā
[info]itmari
2009-12-17 17:41 (saite)
Lai gan galīgi nepiederu pie ezotērijas lauciņa bridējiem, nesen arī man nācās formulēt kāda cilvēka darbības kā jaukšanos otra cilvēka enerģētiskajā laukā. Pretīgi izārdīta sajūta paliek... Bet, kā saka kāda paziņa - pret dementoriem līdz šokolāde :) (vai citas labas lietas, kas iet pie sirds)

(Atbildēt uz šo)


[info]morraa
2009-12-17 18:43 (saite)
Es pat taadus paziistu! :) Lai kaa, pret taadiem liidz analogisks panjeemiens - vienkaarshi paartver sarunas diegu un runaa-runaa-runaa, visu laiku liekot vinjam teikt "jaa, tieshaam", ieturot pauzes lai vinsh to vareetu pateikt un negaidoot peec taa "tieshaam", paartvert sarunu. Tas ir ljauni, bet nu ja jau pret tevi taa...

(Atbildēt uz šo)


[info]annuska
2009-12-17 20:51 (saite)
tāpēc Tu nebiji uz puzlēm? ar interesi lasīšu interviju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-12-18 09:55 (saite)
Es biju uz puzlēm. Uz pašu sākumu. Bet es biju pilnīgi nekam nederīgs viesis, jo ierados tur tieši pēc intervijas, attiecīgi biju nesaviesīga un tikai edu sieru un piparkūkas. Ļoti drīz devos projām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2009-12-18 11:35 (saite)
nu jā, es tad laikam atnācu pēc tam. ļoti ilgi kūlos uz centru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?