Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-10-01 16:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vsp interesanti (lai gan nē, pilnīgs banaļņiks) - es savu mūžu neesmu apšļakstījusi nevienu gājēju/stāvētāju, ne reizi neesmu traumējusi kādu velosipēdistu un vispār mans braukšanas stils ir hiperuzmanīgs (lai neteiktu bailīgs). pirms pāris dienām labu laiku braucu pakaļ vienam ar ātrumu 20 kmh, jo bija tumsa, lietusgāze un cilvēks brauca pa ielas vidu tā, ka apdzīt viņu būtu riskanti. braucu, svīdu un lūdzos, lai viņš nenogāžas man zem riteņiem vai nesāk taisīt kādus inčīgus manevrus (bija piegdiena un arī citas pazīmes, ka džeks ir pālī. plus, atskaitot m., esmu vien divas reizes mūžā redzējusi riteņbraucēju, kurš rādītu pagriezienu).

bet, karoče, par spīti tam visam - tiklīdz lasu kārtējo aktīvistu, kurš paģēr, ka man kā autovadītājai ir bailēs jātrīc pie stūres or smth, man pat kāju pirksti automātiski sāk radīt fakus un tā vien gribas iet un padžigitot uz ceļa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sramgni
2018-10-01 16:34 (saite)
Bēdīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]mis_sarajevo
2018-10-01 16:41 (saite)
Mani vienmēr sadusmo tie "ai po" velosipēdisti. Ceļ neslavu tiem "lohiem", kas rāda pagriezienus vai gaida pie sarkanās gaismas.

Bet jāsaka, ka par spīti visiem šiem piesardzības mēriem, vienreiz mašīna mani ir tā normāli notriekusi, divreiz viegli uzsitusi, regulāri esmu spiesta pie apmales, par apšļakstīšanu vispār nerunājot.

Pa lielam vnk šķiet jocīgi, ka ir tik grūti ievērot apbusēju cieņu. Bet nezinu, vai tas saistīts ar to, pie kā stūres tu sēdi. Vairāk vnk ar to, vai esi lohs vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]temperature
2018-10-02 00:09 (saite)
katru reizi, kad stāvu pie sarkanās gaismas ar velo, jūtos kā pamuļķe. pastiepjot roku pagriezienā, arī liekas, ka visa pasaule smīkņā. tie "ai po" velosipēdisti rada vispārinātu tēlu ne tikai šoferu un gājēju, bet arī citu riteņbraucēju acīs. dumji kaut kā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_sarajevo
2018-10-02 12:11 (saite)
Jep, tieši tā!
Nesen iegādājos velo, kam ir spogulītis un no sākuma ļoti izbesījos, bet tad sapratu, ka ļoti laba lieta.
Tikai tikusi vairākkārt apzīmēta kā... nūģīga?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2018-10-01 16:42 (saite)
nuinah, reportēt šitādus pāļabraucējus.

(Atbildēt uz šo)


[info]qgmr101
2018-10-01 19:47 (saite)
Es jau esmu te iekomentējis, ka tu man kā autovadītājam ar stāžu (tm) besī ar tavu saprātīgo un racionālo pieeju autolietām!? >.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-10-01 19:48 (saite)
Nebiji, paldies :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?