Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-02-03 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
instruktors N māca man pārsniegt ātrumu. nē, nu kā pārsniegt - kā jau visi, braukt 5-7 km virs atļautā, laužot manu spītīgo vēlmi braukt uz 50 tur, kur max ir 50, uz 70 tur, kur max ir 70, vietās, kur ir rekomendējamais ātrums, braukt ar rekomendējamo utt utml. apgalvo, ka dēļ tādiem pareizajiem rodas visas avārijas, jo visi cenšas viņus apdzīt un cieš. nez, kaut kā nešķiet, ka problēma būtu tiem pareizajiem.
also, ieberzāmies - iebraucot ne to rāmavā, ne katlakalnā, karoče, kur ir 30 km zona ar radāru, kurš ierubī sarkano gaismu, tiklīdz tev ir kaut vai 2 km pa virsu (un kur es par prieku N braucu uz 35), dabūjām stāvēt un kaunēties. es - uzklausīt "kur tu tā nesies". da labi, vecīt, objektivitāte!

(ar to es negribu teikt, ka man ir pretenzijas pret instruktoru N. bet, šā kā tā, es taisos palikt pareiza)

enīvei, tagad man būs 2 nedēļu pauze, jo instruktors G ir atvaļinājumā, un pie instruktora N uz jaunajām nodarbībām es pierakstījos par vēlu. aš galva griežas, tik daudz pēkšņi brīva laika.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-02-03 12:58 (saite)
Galvenais ir netraucēt citus vadītājus, un to var darīt gan braucot virs, gan ar, gan zem atļautā ;) Tad, kad kāds kādam traucē, tad arī sākās uzvilkšanās, nervozēšana un bīstami manevri. Arī vilkties var skaisti, diemžēl 99% velkās kā lohi un domā "es tak neko nepārkāpju, ko jūs no manis gribat" it kā CSN nepārkāpšana būtu vienīgais, kas raksturo labu, kvalitatīvā autovadīšanā ieinteresētu, autovadītāju.

Personīgi man visvairāk besī tie, kas mēģina ietaupīt tējkaroti degvielas uzsākot no luksofora un paātrinās 10 sekundes līdz nožēlojamiem 50km/h ("ja nevari atļauties degvielu tad vismaz iemācies papist malā, kropli").
Tad besī tie, kas brauc pārlieku uzmanīgi/lēni/piesardzīgi, vienā vārdā - baidās! dēļ pieredzes trūkuma vai kā cita, tādus vienmēr apdzenu, jo no tādiem vienmēr sagaidāma liela tizlošanās (korektāk - neparedzama uzvedība) visa ceļa garumā, kuras laikā viņi apdraudēs gan sevi gan citus, karoč labāk pa gabalu no tādiem - aizbrauci garām un aizmirsi.
Un tad ir kreisās joslas braucēji, kuri nesaprot, kāpēc viņi kādam kreisajā joslā traucē, jo viņi tak "brauc precīzi 90 pēc spidometra" - ar savu principālo, bet tupo rīcību liekot citiem sevi apsteigt pa labo pusi, kaut gan stūre Latvijā ir kreisajā pusē.

Vispār, ja interesē braukšana (nevis onanēšana pie stūres) tad iesaku regulāri sekot topikam powerā ;) http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=27566&start=8260#last_post

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zazis
2017-02-03 13:27 (saite)
lūk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2017-02-03 13:53 (saite)
Ironiski, ka BMW braucēji UK ir vispieklājīgākie. Protams, viņi lido, bet ja viņi iestrēgs ātrajā joslā aiz kāda, kas velkas ar atļauto, nekad nemirkšķinās, bet pacietīgi gaidīs, kamēr viņus palaidīs. Savukārt, tie ari Audi gan šeit ir nekauņas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?