Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-01-30 10:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sekoju līdzi procesam

http://edition.cnn.com/2017/01/29/us/nazanin-zinouri-travel-ban-trnd/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2017-01-30 16:52 (saite)
Jā, nu ASV šobrīd aiztur jau cik dienas, kopš lieliskā executive order, nevis dažas stundas. Bet tas taču sīkums, vai ne?

Un nestāsti man te par trešo valstu pilsoņiem starp UK un Latviju. Lieliski zinu, jā, reizēm atsaka vīzu, un process ir lēns, uz LV pusi ķēpīgāks uz UK pusi dārgāks. Nē, ne 50%, bet, pieņemu, tas tiešām ir atkarīgs no nozares, aprindām un tā, ka mums visiem zināmi background checki jau pēc noklusējuma ir izturēti, tāpēc iespēja uzpeldēt dīvainībām ir mazāka.

Bet! atsaka vīzu, nevis vīzu iedod un tad pēkšņi 'ups, nē, ziniet, mēs pārdomājām'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2017-01-30 16:55 (saite)
Gadās arī kad kancelē pēc izdošanas. Man tā bija ar Dānijas vīzu, kad vēl latviešiem to vajadzēja. Vīza vēl nedod garantijas, ka tiksi ielaists valstī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2017-01-30 17:08 (saite)
Bet bekgraunda čeki, vismaz ASV izpildījumā ir tīrākais sviests. Mans draugs vairākus gadus dzīvoja un strādāja ASV, krietni pārniedzot tūrista vīzas termiņu. Pat fiktīvi apprecējās, lai dabūtu zaļo karti, bet fiktīvā līgava viņu uzmeta. Pēc tam pārcēlās uz Lielbritāniju un brauca uz ASV pie draugiem. Robežsargi uzreiz redz, ka datubāzēs šis ir precējies, un saka, ka viņš ir pārkāpis vīzu režīmu. Bet viņš sastāstīja pasakas, ka jaunā sieva viņu pametusi, tāpēc viņš ar lauztu sirdi uzreiz aizbraucis prom no ASV. Robežsargi noticēja un ielaida šo bez turpmākām pretenzijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?