Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-04-28 10:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kopjam sevi pavasarī
nav nekā kaitinošāka par vīrieti, kurš nostājas pozā un saka kaut kādu tuftu "visu vīriešu vārdu". ķipa, es kā vīrietis tūlīt tevi apgaismošu.
līdz atklāju portālu andelemandele.lv dzīvoju ilūzijās, ka sievietes tā nedara. dara, tikai neuzkrītošāk. piemēram, nofotografē kādu īpaši atbaidošu kankaru un ieliek ar parakstu "katras meitenes sapnis".

bet vispār vilšanās, ne portāls. pieteicos vienam džemperim by ogres trikotāžas kombināts (atgriežamies pie saknēm, atbalstām latvijas ražotāju). izņemot mani - neviena pieteikuma. tak jau nedēļas pagājušas, bet neviens man pat netaisās to pārdot ;(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2016-04-28 10:42 (saite)
Tiešām sievietes to dara neuzkrītošāk? Nē, saprotams, mums ir dažādi paziņu loki. Savā paziņu lokā gan laiku pa laikam ir gadījies dzirdēt "ļauj man (kā sievietei) pastāstīt, ko (visas) sievietes domā par (something, something)".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-28 10:43 (saite)
es domāju, atbilde ir otrajā teikumā. man nav/ir maz tādas pieredzes. vai arī moš sievieti sievietei dzimumvārdā apgaismot nav intereses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2016-04-28 11:05 (saite)
Jā, es arī par šo esmu domājusi, un izdomājusi, ka no sievietēm to dzirdu daudz, daudz retāk tieši tāpēc,ka pati esmu sieviete.
Tiesa gan, man ir gadījies, ka vīriešu kompānijā man pajautā - ko tu "kā sieviete" par to domā. Attiecīgi ir bijušas gaidas, ka es pārstāvēšu visu sieviešu viedokli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mis_sarajevo
2016-04-28 11:10 (saite)
Jāsaka, ka es arī to portālu nesaprotu. Nekad vēl neesmu tur saņēmusi atbildi.
Laikam atverskapi.lv labāk patīk.

(Atbildēt uz šo)


[info]kisswithafist
2016-04-28 12:56 (saite)
andelemandele vēl ir visai civilizēts un saprātīgs portāls, jo par kankaru izstādīšanu jāmaksā naudiņas, tur nekas par brīvu nav. tiesa, tā kā vietne sevi pozicionē kā "pērļu medības", tad parasti tiek izlikts aizvēsturisks 90to sūds ar nosaukumu "pērļu pērle".
toties atverskapi.lv feisbuka grupa - ooooooj. vislabāk man patīk tie cilvēki, kas ieliek bildi ar maisu. maiss, lūk, tāds un tāds, kankari pa 20 eiro. labākajā gadījumā uzraksta detalizētu maisa saturu, bet arī visai reti. un vēl, protams, maisu pašam jāsavāc.

/endratn

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-04-28 22:02 (saite)
Par bērnu drēbītēm? Jo paņem tāpat, nekā baigi ko redzēt nav, un pārškirot un bildēt katru 50centus vērto sīkumu nav iekšā (un svaigi negludināts labi neizskatīsies.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2016-04-28 22:05 (saite)
nē, tās parasti par brīvu, parasti S/M sieviešu drēbes. Kādas ir vairākumam grupas dalībnieku, kā izskatās, bet tāpēc jau neies pirkt burtisku kaķi maisā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-04-28 22:11 (saite)
Ou. AndeleMandele grupās to tik pie bēbjdrēbēm biju redzējusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2016-04-28 22:00 (saite)
Sievietes to dara ar pārsteigtu 'jebkura normāla sieviete, kas nav pilnīga bomzene/tvaika ielas paciente/palaistuve/mazgadīgā/daudzbērnu māmiņa/citi nicinoši epiteti'. Neteiktu, ka neuzkrītoši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-29 09:45 (saite)
šis tak ir bišk cits, ne? tāds apslēpts dirsings (like, tikai no otras puses "visas beibes duras, jo dara tā, tikai es viena tāda neparasta, jo to nedaru"). es runāju par vēlēšanos apgaismot, ne pazemot. par мы, николай вторы. tb cilvēks neko ļaunu pat nedomā, bet tāpat kaitina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-04-29 09:48 (saite)
Nu, sarunbiedrene šajā kategorijā netiek ieskaitīta, t.i. tu taču esi mūsējā, nevis tā tur,un visām mūsējām taču ir skaidrs, ka...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-29 09:53 (saite)
es vispār tikai divas aptuvenas situācijas atcerējos. vienu, kad kāda cibiņa ļ. neitrāli, bet pārlicināti iekomentēja "mūsu platuma grādos (vai kultūrā) sievietes jūtas drošāk, ja ir uzkrāsojušās" (kas ir apmēram tas, par ko rakstu es),

un vienreiz man pateica "tumšacainām brunetēm (kā ES) nav jākrāsojas, tāpat labas, bet bālām pelēkmatēm (kā TU) ir", kas ir apmēram tas, par ko raksti tu :)

bet vsp laikam biežāk ar sievietēm jārunā, par maz datu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-04-29 09:54 (saite)
Bērnkopība daudz zvīņām no acīm likusi nokrist, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?