Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-05-20 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:figņa ar linkiem

o, dažs labs nemīl bērnus vēl vairāk par dažu labu cibiņu [es ne par sevi]:

http://www.huffingtonpost.ca/2012/04/04/banning-kids-from-airplanes_n_1403314.html

ņemot vērā demogrāfiju darbības valstī, arguments "strauji sarūk bērnu skaits, cilvēki pie tiem vairs nav pieraduši, tāpēc sāpīgi uztver mazāko traucējumu" vairs nav valīds.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2012-05-20 15:17 (saite)
obanā! ...A similar altercation took place in 2007, when Kate Penland's son, Garron, repeated the phrase "bye-bye, plane" during the flight attendant's safety speech on a flight from Atlanta to Oklahoma City. Penland said the plane was returned to the gate and she and her son were asked to get off when she refused to give her son Benadryl.

http://www.huffingtonpost.com/2012/03/09/natalie-vieau-kicked-off-plane_n_1335036.html

(Atbildēt uz šo)


[info]fedrs
2012-05-20 15:30 (saite)
Ņemot vērā, ka brēcošs zīdainis, ja pacenšas, var pārspēt reaktīvās lidmašīnas dzinēju radīto troksni, neceļas roka viņiem ko pārmest.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-05-20 19:25 (saite)
sabtransports ir sabtransports. nepatīk - pērc privāto lidmašīnu vai vismaz kukuruzņiku :) [to es arī sev]

un vēl ir paneļmāju plānās sienas, eh...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2012-05-20 16:41 (saite)
es vispār nesaprotu, nafig cilvēki tik daudz lido. lidošana taču nodara tādu kaitējumu zemes atmosfairai etc. labāk brauc ar sabiedrisko uz kādu tuvāku rekreācijas vietu, kur gan bērniem nebūs grūtības izturēt garlaicīgo braucienu, gan arī mazāk resursu tiks izniekots..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-05-20 19:32 (saite)
es domāju, ka lidot ir totāli vienkāršāk lielā, bet vienā valstī [kā asv], kur, piemēram, vecmāmiņa dzīvo otrā piekrastē; zin kā, kontinentu šķērsot nav joks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2012-05-21 08:57 (saite)
kāpēc vecmāmiņa dzīvo novadiņa otrā malā? nav ko vazāties apkārt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lennay
2012-05-20 19:15 (saite)
Pārsteidzošā kārtā bērnus nīstošajai man nav sūdzību par bērniem lidmašīnās - vismaz tajās, ar kurām man gadījies lidot (un tieši tajās ir diezgan daudz bērnu, jo tajās lauvas tiesa pasažieru ir filipīnieši - tauta, kas burtiski ņudz no bērniem). Diezgan prātīgi uzvedās tie bērni lidmašīnās. Daži paraud drusku kādu laiku pirms nolaišanās (kad lidmašīna ieņem zemāku augstumu, bet vēl pavisam zemē nelaižas), bet tajos brīžos es pati knapi valdos nebrēkusi.

(Atbildēt uz šo)


[info]hessin
2012-05-20 20:12 (saite)
Ja tā ir pietiekami liela lidmašīna, kur ir vairākas sekcijas, kāpēc ne? Tikai kā uz to paskatās un reklamē - vilcienos visbiežāk arī ir silent zonas, no kā izriet, ka tajās nevar ne skaļi/vispār runāt ar blakus sēdošo, pa mobilo telefonu, etc., t.sk. atkrīt arī bērnu esamība tajā zonā, ja vien pats vecāks ir pārliecināts, ka sīcis būs mierīgs. Tb, bērns netiek diskriminēts tikai tāpēc, ka ir bērns; viņš tur var atrasties, ja ir mierīgs bērns.

Nu un nekādas problēmas - neviens necepās, ka skaļi bērni nevar atrasties klusajās zonās. Biļetes cena gan klusajās zonās ir tāda pati kā pārējā līdzvērtīgā klasē, vienīgi vietu skaits ir daudz mazāks kā skaļajā zonā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hessin
2012-05-20 20:15 (saite)
T.i., te ir mērķis sasniegt klusumu, nevis child-free zonu (es tā pieņemu.. bet varbūt ir cilvēki, kam sametas slikti ieraugot cilvēku sugas pārstāvi ar, viņuprāt, neproporcionālu galvas izmēru pret ķermeni), tad varētu reklamēt kā kluso zonu, bet, nē, lai sasniegtu publicitāti vēl kaut kāds portāls uzraksta, ka bērni vispār tiek aizliegti atrasties lidmašīnā, ne tikai vienā zonā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-05-20 20:19 (saite)
es te atcerējos cibiņu, kurai aš slikti metās ik reizi, kad viņa ieraudzīja bērna zīdīšanu publiskā vietā.

bet tas tā. hm, tās klusākas zonas, nez, būs klusākas, nekā nesmēķētāju zonas [laikā, kad nesmēķētāju zona bija vientuļš galdiņš starp padsmit smēķētāju] - dūmu-free? brēcošs bērns - tas ir spēks, kam maz izolācijas materiālu spēj turēties pretī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2012-05-20 20:34 (saite)
lidmašīnās ar izolāciju ir grūtāk, jo galu galā lidmašīna nav spējīga noizolēt salonu pati no saviem trokšņiem, citādi tā būtu pārāk smaga. Vilcieniem gan viegla dzīve, vismaz tajos silent zonās, kur es esmu bijusi, tiešām ir klusi un no citiem vagoniem/zonām skaņas neatnāk, jo parasti starp zonām ir kārtīgas durvis un vēl viena telpa - izkāpšanai.
Bet jebkurā gadījumā bērns no blakus zonas, ja lidmašīna ir vienstāvīga, maza, brēc klusāk, nekā tas, kas sēž blakus. Un es esmu dzirdējusi lidmašīnā sīci, kas visas savas iekšas izbrēc, bet tāpēc es lietoju in-ear austiņas. Nelaime, ka sīči parasti brēc, kad jānosēžas/jāpaceļas un stjuarti austiņas aizbāzt neļauj. Tik pat labi, mani var kaitināt braši runātāji, tad taisīt zonu brīvu no pļāpīgiem ļaudiem?

Mārketinga sviests.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-05-20 21:08 (saite)
viens sīcis vēl tā - bet iedomājamies čupu, sabāztus vienā zonā! /esmu gulējusi festivālos "klusajos kempingos" ģimenēm ar bērniem; es zinu, ko runāju :)/

abet finālais jautājums - vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2012-05-21 01:36 (saite)
lol, klusie ģimenes kempingi izklausās pēc oksimorona.

Bet tā kā es regulāri lidinos uz valsti, kur uz vienu sievieti ir visvairāk bērnu Eiropā, tad lidmašīna ir diezgan pilna ar bēbjiem. Un mani paglābj tikai tas, ka ir sanācis apsēsties tālu no brēkoņām apvienojumā ar savām austiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?