Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-05-20 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:figņa ar linkiem

o, dažs labs nemīl bērnus vēl vairāk par dažu labu cibiņu [es ne par sevi]:

http://www.huffingtonpost.ca/2012/04/04/banning-kids-from-airplanes_n_1403314.html

ņemot vērā demogrāfiju darbības valstī, arguments "strauji sarūk bērnu skaits, cilvēki pie tiem vairs nav pieraduši, tāpēc sāpīgi uztver mazāko traucējumu" vairs nav valīds.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2012-05-20 20:19 (saite)
es te atcerējos cibiņu, kurai aš slikti metās ik reizi, kad viņa ieraudzīja bērna zīdīšanu publiskā vietā.

bet tas tā. hm, tās klusākas zonas, nez, būs klusākas, nekā nesmēķētāju zonas [laikā, kad nesmēķētāju zona bija vientuļš galdiņš starp padsmit smēķētāju] - dūmu-free? brēcošs bērns - tas ir spēks, kam maz izolācijas materiālu spēj turēties pretī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2012-05-20 20:34 (saite)
lidmašīnās ar izolāciju ir grūtāk, jo galu galā lidmašīna nav spējīga noizolēt salonu pati no saviem trokšņiem, citādi tā būtu pārāk smaga. Vilcieniem gan viegla dzīve, vismaz tajos silent zonās, kur es esmu bijusi, tiešām ir klusi un no citiem vagoniem/zonām skaņas neatnāk, jo parasti starp zonām ir kārtīgas durvis un vēl viena telpa - izkāpšanai.
Bet jebkurā gadījumā bērns no blakus zonas, ja lidmašīna ir vienstāvīga, maza, brēc klusāk, nekā tas, kas sēž blakus. Un es esmu dzirdējusi lidmašīnā sīci, kas visas savas iekšas izbrēc, bet tāpēc es lietoju in-ear austiņas. Nelaime, ka sīči parasti brēc, kad jānosēžas/jāpaceļas un stjuarti austiņas aizbāzt neļauj. Tik pat labi, mani var kaitināt braši runātāji, tad taisīt zonu brīvu no pļāpīgiem ļaudiem?

Mārketinga sviests.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-05-20 21:08 (saite)
viens sīcis vēl tā - bet iedomājamies čupu, sabāztus vienā zonā! /esmu gulējusi festivālos "klusajos kempingos" ģimenēm ar bērniem; es zinu, ko runāju :)/

abet finālais jautājums - vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2012-05-21 01:36 (saite)
lol, klusie ģimenes kempingi izklausās pēc oksimorona.

Bet tā kā es regulāri lidinos uz valsti, kur uz vienu sievieti ir visvairāk bērnu Eiropā, tad lidmašīna ir diezgan pilna ar bēbjiem. Un mani paglābj tikai tas, ka ir sanācis apsēsties tālu no brēkoņām apvienojumā ar savām austiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?