Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-08-12 08:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
o, kaimiņi mani vairs neatgrūž kā svešķermeni.

kaimiņiene ā izmisumā nāca piedāvāt savu ābolu miļonus [sameloju, ka man arī ābolu trauksme, bet patiesībā tik tiešām negaršo un tāpēc nezinu, ko ar tiem iesākt];
kaimiņš bē piedāvā samesties malkas milzu kravai [čerī el vē pa vecmīlgrāviski].

turpinot par izmisumu un mājasaimniecību, dienas kārtībā divi jautājumi:
kā lai noslauka putekļus no žalūzijām [jau kuro gadu nespēju rast risinājumu] un ko lai tādu puslīdz ēdamu uzbliež šovakar un ieliek ledusskapī, lai nevajadzētu šmorēt rīt no rīta uz pašu ceļinieku ierašanos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2011-08-12 09:57 (saite)
par katla lielumu neesmu droša, bet vismaz kāda ideja :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2011-08-12 10:01 (saite)
es pati iedvesmojos no sava ieraksta un nolēmu vakarā uzvārīt gaileņu zupiņu, vakar dabūju gailenes no vecmāmiņas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2011-08-12 10:11 (saite)
padalies ar recepti! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2011-08-12 11:15 (saite)
emmm, es pirmoreiz vārīšu tādu... man gandrīz visas zupas ir pirmās, vienīgās un unikālās, jo recepti izdomāju atkarībā no tā, kas mājās ir un liekas, ka ies kopā. šinī gadījumā katlā drošvien nokļūs burkāni, kartupeļi, sīpoli, jau minētās gailenes un patisons. un buljona kubiciņš - es nopirku kaut kādus glaunos eko kubiciņus par latu astoņdesmit ar visādām garšvielām. ja būtu nauda, drošvien garšīgi klāt būtu arī žāvētas gaļas kripatiņa.
patisonu un sēnes pirms likšanas katlā apcepšu eļļā. un šķīvī pasniegt ar krējumu un zaļumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-08-12 11:25 (saite)
es vēl varu piedāvāt šitādu:
buljonā iet daži burkāni ripiņās, daži kartupeļi un smalki sagriezts un apcepts sīpols. kad tas viss ir izvārījies, liek klāt paciņu kausētā siera, lai izkūst zupā. tikmēr apcep sviestā gailenes, ber zupā, tad vēl pieliek smalcinātus pētersīļus un vuaļā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2011-08-12 11:31 (saite)
mmm, izklausās labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?