blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:38: Lasot recepti, man radās jautājums, ko nozīmē beef chuck.
Vērsos pie vārdnīcas: iespiedpatrona, spīļpatrona; ēdamais; papliķēšana; cālis; klukstēšana; vērša gaļas krūtiņa; sviediens, metiens; atlaišana no darba; nauda; papliķēt; sviest, mest; izbeigt, atmest

(fakin ingliš)

Comments

[User Picture]
From:[info]traffico
Date:26. Oktobris 2013 - 01:44
(Link)
Es ceru, ka attēli līdzēja?!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 10:33
(Link)
Jā, jo palīdzēja noticēt manam pieņēmumam, ka receptē ar beef drīzāk būs runa par liellopa krūtiņu kā atlaišanu no darba! Jūs tiešām domājāt, ka es lūdzu palīdzību šai postā?:D
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:26. Oktobris 2013 - 01:47
(Link)
ja godīgi- man arī iestājās konfūzija ar tiem gaļgabaliem.
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:26. Oktobris 2013 - 01:52
(Link)
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:26. Oktobris 2013 - 01:57
(Link)
Vai ne?! :)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 10:34
(Link)
Diemžēl, pie mums neviens liellopu tik smalki negriež un neapzīmē.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Oktobris 2013 - 11:51
(Link)
Hmm, padomjlaikos tach matistirgu galas nodala bija attels ar sadi sadalidtu un apzimetu lopinu, visas lapstina, kakla karbonade, muguras fileja, pavedere, riba un stilbins, cits jautajums, vai tada ikdieniska lietosana tas ir iegajies. Pec piedavajuma tirgu man skiet, ka jaa, var dabut gana detalizeti saskeletu lopu, ja zini, ka kura detala izskatas..
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 17:17
(Link)
nu, tas, ko tu nosauci, it tikai beisiks. es esmu redzējusi grafiski attēlotus un arī receptēs saskārusies ar daudz sīkāku sadaīljumu. Tagad uz sietiena nevaru ne atcerēties, ne atrast
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Oktobris 2013 - 17:56
(Link)
nujanuja, es jau tik par to, ka ir viss glīši sadalīts un nosaukts. arī latviski.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 18:03
(Link)
Jā, nosaukts, bet, piemēram, tu pērc jēru - un kā viņi izgriež karbonādes? Kauns skatīties. Kārtīgu jēra grozu vispār neesmu redzējusi, tikai ārzemju.
(nu, gandrīz neesmu redzējusi:)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:26. Oktobris 2013 - 11:36
(Link)
un kur tur ir bifšteks?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 11:46
(Link)
tas, kurš ar olu!
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:26. Oktobris 2013 - 13:55
(Link)
Nav tādas detaļas kā bifšteks.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:26. Oktobris 2013 - 01:59
(Link)
UN tur bija 1 pareiza atbilde...
[User Picture]
From:[info]nrk
Date:26. Oktobris 2013 - 09:31
(Link)
Mani vienreiz izbrīnīja beef cheek.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:26. Oktobris 2013 - 20:53
(Link)
Vienā TV pārraidē tas tika iztulkots kā "dibens", lai gan man liekas, ka tie nāk no pretējā gala :)
From:[info]antons_v
Date:26. Oktobris 2013 - 14:33
(Link)
Vienu CHUCK tomēr aizmirsi:

[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 17:20
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:26. Oktobris 2013 - 17:51
(Link)
Mani dzen izmisumā tie lopa daļu apzīmējumi amerikāņu receptēs, es nekad neesmu droša, vai nopērku pareizo. Pat ar jēru, kuru piegādā ceturtdaļās, līdz ar to ir diezgan labi redzams, kādas detaļas kur atrodas. Kā arī, viņu beef noteikti nav tas pats, kas mūsu tirgū dabūjamais jaunlops.

Atgādinu, ka apsolīji palūkoties pēc kliņģera receptes, ja jau reiz uz kulinārā viļņa :)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 17:59
(Link)
Paldies, bet tev būs jāatgādina vēlreiz jaunnedēļas beigās, jo patlaban esam laukos:)

jā, nu uz normālu beefa steiku var paskatīties SKY, kur tas kilogramā maksā šurpu turpu ap 50 Ls, khhh.
Powered by Sviesta Ciba