Comments
Mani dzen izmisumā tie lopa daļu apzīmējumi amerikāņu receptēs, es nekad neesmu droša, vai nopērku pareizo. Pat ar jēru, kuru piegādā ceturtdaļās, līdz ar to ir diezgan labi redzams, kādas detaļas kur atrodas. Kā arī, viņu beef noteikti nav tas pats, kas mūsu tirgū dabūjamais jaunlops.
Atgādinu, ka apsolīji palūkoties pēc kliņģera receptes, ja jau reiz uz kulinārā viļņa :)
Atgādinu, ka apsolīji palūkoties pēc kliņģera receptes, ja jau reiz uz kulinārā viļņa :)
(Reply to this) (Thread)
Paldies, bet tev būs jāatgādina vēlreiz jaunnedēļas beigās, jo patlaban esam laukos:)
jā, nu uz normālu beefa steiku var paskatīties SKY, kur tas kilogramā maksā šurpu turpu ap 50 Ls, khhh.
jā, nu uz normālu beefa steiku var paskatīties SKY, kur tas kilogramā maksā šurpu turpu ap 50 Ls, khhh.
(Reply to this) (Parent)