blond

[info]antuanete @ 17:51: Mani dzen izmisumā tie lopa daļu apzīmējumi amerikāņu receptēs, es nekad neesmu droša, vai nopērku pareizo. Pat ar jēru, kuru piegādā ceturtdaļās, līdz ar to ir diezgan labi redzams, kādas detaļas kur atrodas. Kā arī, viņu beef noteikti nav tas pats, kas mūsu tirgū dabūjamais jaunlops.

Atgādinu, ka apsolīji palūkoties pēc kliņģera receptes, ja jau reiz uz kulinārā viļņa :)

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba