Comments
Hmm, padomjlaikos tach matistirgu galas nodala bija attels ar sadi sadalidtu un apzimetu lopinu, visas lapstina, kakla karbonade, muguras fileja, pavedere, riba un stilbins, cits jautajums, vai tada ikdieniska lietosana tas ir iegajies. Pec piedavajuma tirgu man skiet, ka jaa, var dabut gana detalizeti saskeletu lopu, ja zini, ka kura detala izskatas..
nu, tas, ko tu nosauci, it tikai beisiks. es esmu redzējusi grafiski attēlotus un arī receptēs saskārusies ar daudz sīkāku sadaīljumu. Tagad uz sietiena nevaru ne atcerēties, ne atrast
Jā, nosaukts, bet, piemēram, tu pērc jēru - un kā viņi izgriež karbonādes? Kauns skatīties. Kārtīgu jēra grozu vispār neesmu redzējusi, tikai ārzemju.
(nu, gandrīz neesmu redzējusi:)
(nu, gandrīz neesmu redzējusi:)
(Reply to this) (Parent)