blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:38:

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 10:34
(Link)
Diemžēl, pie mums neviens liellopu tik smalki negriež un neapzīmē.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Oktobris 2013 - 11:51
(Link)
Hmm, padomjlaikos tach matistirgu galas nodala bija attels ar sadi sadalidtu un apzimetu lopinu, visas lapstina, kakla karbonade, muguras fileja, pavedere, riba un stilbins, cits jautajums, vai tada ikdieniska lietosana tas ir iegajies. Pec piedavajuma tirgu man skiet, ka jaa, var dabut gana detalizeti saskeletu lopu, ja zini, ka kura detala izskatas..
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 17:17
(Link)
nu, tas, ko tu nosauci, it tikai beisiks. es esmu redzējusi grafiski attēlotus un arī receptēs saskārusies ar daudz sīkāku sadaīljumu. Tagad uz sietiena nevaru ne atcerēties, ne atrast
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Oktobris 2013 - 17:56
(Link)
nujanuja, es jau tik par to, ka ir viss glīši sadalīts un nosaukts. arī latviski.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:26. Oktobris 2013 - 18:03
(Link)
Jā, nosaukts, bet, piemēram, tu pērc jēru - un kā viņi izgriež karbonādes? Kauns skatīties. Kārtīgu jēra grozu vispār neesmu redzējusi, tikai ārzemju.
(nu, gandrīz neesmu redzējusi:)
Powered by Sviesta Ciba