barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-07-22 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
turpinot par dabiņu, lēni pārslīdam pie SĒNĒM
Un tagad piedāvāju jaunu čikenbattlu, kurš atvērts ikvienam interneta lietotājam Latvijā. Komentārus kolapsēt diez vai vajag, bet demokrātos paspēlēt: droši


Poll #20443 Patiesība par Patiesību
Open to: All, results viewable to: All

Gaileņu mērci PAREIZI aizdarīt ir ar:

View Answers

SALDO krējumu
25 (59.5%)

SKĀBO KRĒJUMU
17 (40.5%)

Gaileņu mērcei MILTUS

View Answers

KATEGORISKI nepieliek
30 (71.4%)

PROTAMS, ka pievieno
12 (28.6%)

izteiksies par vēl kaut ko?

View Answers




dilles?
baltvīns?
cauraudzis: pros/cons?
vabrūt tomāti, mon dieu- kurš šeit būs tik perverss?
vēl kabačus varbūt? kāpēc vajag sapurgāt ko tik svētu kā pirmo gailenīšu mērci, dzeltenāko no meža deminutīviem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2015-07-22 19:41 (saite)
vispār jau nav ne vainas gan vienam, gan otram krējumam (kā nu ledskapī gadījies, tā ir) un arī bez cauraudža var pamanīties iztikt, ja kompānijā kāds gaļas neēdājs, bet svaigi plūktas dilles padara buķeti vienkārši krāšņu un bez tā nu nekā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2015-07-22 19:44 (saite)
dilles ir uz jaunajiem kartupeļiem, ar kuriem to gaileņu mērci ēd :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-22 19:44 (saite)
lūk, lūk. vienas vienīgas nepareizības valda pasaulēs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2015-07-22 19:47 (saite)
tas ir vienā no variantiem, bet ja ēd ar ko citu (ne kartupeli) glīši apkaisa mērci

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aizliegts_v
2015-07-22 21:51 (saite)
Pag, pag, no šitās vietas lēnāk. Ar ko citu, ne karpelīšiem!!!??? (pie tam, ar jaunajiem, pats par sevi saprotams) Jēzuliņ un svētā Dievmāte!!! Tak ne jau ar makaroniem un kečupu!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2015-07-22 22:17 (saite)
AR KO VĒL ĒD GAILEŅU MĒRCI, JA NE AR KARTUPEĻIEM?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-22 23:03 (saite)
Tu pasties zemāk, kāda ķibele anonymousu piemeklējse. Gaidām keilu, turnepsi un gan jau upeñu blogà ir gaileņu smūtijs, bail lūrēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2015-07-22 23:21 (saite)
edz tā kā mums te daži neēd kartupeļus, tad reizumis par pamatiņu tiek ņemtas olu nūdeles. Bet piekrītu, klasika iet stūrī paraudāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-22 23:22 (saite)
(saķer galvu)

quo vadis?

p.s. atgādini, lūdzu, kāds bija TO kabaču noslēpums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-07-22 23:28 (saite)
svaigi spiesta apelsīnu sula + sojas mērce + lupstājs :)
un protams grila nepārvārtētais siltums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2015-07-23 00:38 (saite)
no šīs vietas lūdzu lēnāk un pa burtiem. tu piedabūji bārbalu ēst kabaci? brīvprātīgi, bez viltus un spaidiem un nespļaudoties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-07-23 09:39 (saite)
Precīzi ņemot, tie tomēr bija cukini. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-07-23 10:24 (saite)
kā man reiz skaidroja viens itālis cukini ir tas pats kabacis tikai nepieaudzis, tas kas jau ir kabacis diez ko ēdams vairs nav. Tāpat kā pastai, tas ir konkrēta auguma/ veida apzīmējums. Bet pieņemu, kadomas var dalīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2015-07-23 10:26 (saite)
ja, ja, bet tas bija bez tīša nolūka. kā redzi ir ar mieru pat atkārtot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?