barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-06-15 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
citās ziņās
Diemžēlībā atkal jau saprotu, ka nekvalificējos īstam hipsterim un pat ne svaigēdājai.
Man tie lapu kāposti vismaz svaigā veidā liekas briesmīgi: sīvi, asi. Ko nu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2015-06-16 00:03 (saite)
iesitu guglē, reko atradu:

Starp citu, kale kāpostus veģetārieši pielīdzina liellopa gaļai, jo tie satur pat vairāk dzelzs, nekā liellopa gaļa, to lapas satur vairāk kalcija, nekā piens, turklāt tie ir bagāti ar proteīnu un Omega taukskābēm, kā arī dažādiem vitamīniem un olbaltumvielām. Savukārt uzturvērtības ziņā kale kāposti pārspēj pat superveselīgos spinātus.

varbūt var cept liellopa steikus :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crescendo
2015-06-16 08:48 (saite)
Kalcijs ar dzelzi reizē organismā gan ne īpaši uzsūcas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]morraa
2015-06-16 16:17 (saite)
Apelsīnos ir apmēram tikpat daudz, pat nedaudz vairāk kalcija, nekā garnelēs.
Gaidu kad varēs pielīdzināt apelsīnus garnelēm!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?