barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-11-02 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
produkta procesuāli mokpilnās mokas
Kāds labs ļaužs bez ļauniem nodomiem pārnesa strādniecītei ēdienu, par kādu mana šņergas askētes daba ij nenojauta.

Jūs zinājāt, ka eksistē "marinēti un cepti siļķu tīteņi želejā?"

Kāpēc ir izpalicis blanšēšanas vai saulē kaltēšanas process?
Grillēta želeja? Žāvētas asakas?

Šitik daudz procedūras vienai nabaga siļķei.....Ak, modenais kuzīns, kurp tu eji. Es gribēju vienkāršus siļķu tīteņus, "mājas gaumē", ar krustnagliņu saspraustus, ar sīpoliņu. Progress, ja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2012-11-02 15:32 (saite)
Varu atslodzei piedāvāt vienkāršu recepti no 1962. gada recepšu grāmatas "Latviešu ēdieni". Būs vienkārši:

Olas krējuma mērcē

Sastāvs:
Olas 1 gab (40g)
Skāba krējuma mērce 40g

Cieti novārītu olu pārgriež uz pusēm un pārlej mērci.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-11-02 15:38 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2012-11-02 16:00 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2012-11-02 16:21 (saite)
Atceros no ozirisa 90to otrajā pusē - "salāti ar šefpavāra izvēlētu mērci". Un kādu mērci šefs ir izvēlējies šodien? Olīveļļu, skan atbilde :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?