barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2012-06-13 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brutāli iecirstais saldējums ar zemenēm
ir garšas, līdz kurām tomēr izaug. piemēram, olīves.
sākumā nini, drāma ar viebšanos, bet tad iegaršojas.
vai bruti.
vai kazas siers. vai bietes. vai kolrābji. vai pat sutināti kāļi.
es nu beidzot esmu tikusi līdz kinzai, kuru vēl nesen morāli iznīcinoši paļāju par uzmācīgu blakšu un trauklupatu noti.
bet re, pienāk brīdis, kad kinza atrod ceļu uz salātbļodiņām un ierakstās tajās ar glanci.


griķiem un šķeltajiem zirnīšiem vēl ir iespēja. varbūt pat kabacīšiem ir iespēja, kazi un gastronomos /tirgos nebūs neviena plauktiņa, pie kura noraidoši raukt degunu?


taču rīta agrumā āg.kalna tirgū izrādījās, ka ir ES un vietējās jaunražas pienesums. lai slavētas šīs sezonas delikateses – sīkbumbuļkarupeļi un dilles un burkāni un sviestpupiņas un ziedkāposti un kāposti un kraukšķīgie mazgurķi un krūma lieluma baziliks, nē, paldies desas, vistas un citas kotletes citreiz. iecienītajiem lielveikaliem drastiski samazinās iznesto grozu apjoms, ļaujot sevi apgādāt vien ar koloniālprecēm. vasara.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-06-13 11:10 (saite)
lūk ar kabačiem man nav sanācis sadraudzēties. ķirbjus ēdu (izņemot saldinātus ar cidonijām, kas it kā garšojot pēc ananāsiem :D), bet kabačus nevaru. vēl psiholoģiski netieku galā ar tatāru maizītēm, bet tās jau tikai īsti vīri ēd. līdz konjakam ar neesmu izaugusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2012-06-13 11:21 (saite)

kabači, imho ir pilnīgi lieka dabas parādība, vienā kategorijā ar odiem. proti, varam labi iztikt bez. par šito izrunāšanos gan jau reiz kāds ercenģels nolaicīsies uz mana pleca un iebaros īpaši gardu kabaču grūdeni no sidraba karotītes, kuru atzīšu par labu esam aci nepamirkšķinot.

konjaks - ļoti. tam vajag glāzes pareizās un lēnu rituālu. es zinu vismaz vēl trejas ledijas bez sevis, kuras gardi šņakstina un ij aci nemirkšķina, vai tas karpačo, tartārs vai tatārs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-06-13 11:27 (saite)
Nopietni? Un tā jēlā ola viducī???? AĀĀĀ. es nevaru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2012-06-13 11:27 (saite)
paipalas oliņa! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-06-13 11:36 (saite)
starp citu, apsveicu ar izciliem panākumiem akadēmiskajās druvās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2012-06-13 11:37 (saite)
paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbala
2012-06-13 11:29 (saite)
pff, īzī. :) sālīts, pipariņš. tā tač paipalas, ne pīles ola!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2012-06-13 11:28 (saite)
esmu gatavs būt par eņģeli, ja cukīnis ir kabacis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-06-13 11:29 (saite)
jā, tas glābj cukīņus no aizliegšanas, ka šamie nav kabači.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2012-06-13 11:46 (saite)
Man jau liekas, ka ir - tikai anorektiski kabači.:)
Bet kas var būt labāks par grilētu kabaci ar tomātu, kazas sieru un bazilku?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-06-13 12:00 (saite)
viss tas pats, izlaižot kabača šķēli un aizstājot ar "kautvaibaklažānu".:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?