barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2011-08-09 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pūķa Šņācuļa Paģērēšanas un Ģērēšanas ateljē piedāvā
[info]rasbainieks, [info]zimbabve, [info]vedjmah un pārējās Tās Meitenes , te kad jums ir brīvs laiks starp SPA, metālkeramikas nagu atjaunošanu un slaidinga - slinginga skoliņām, kā arī, kad pabeigušas ikdienas kulinārijas bloga papildināšanu no Reaton produktiem, iečekojiet jaunos kažociņus, uzskatu, ka lapsas jādīrā rudenī, lai uz ziemu var defilēt visas tādas, kā jau pienākas Merkantīlajām Izspiedējām. 




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2011-08-09 17:37 (saite)
aaai, tās dimanta masāžas nekam neder. kaut cik vērtīgas ir LED gaismu terapijas pēc zelta maskas- tas man patika un arī piestāvēja matiem (nīgrā milda ir iestrēgusi albīnajā fāzē, nekas, gan jau pieķers līmeni).

vēl ļoti labas, tikai pārāk maskulīnas, tāpē to domāju princim uz tiem trijiem mēnešiem apmaiņā pret kajēnu (būs kajēna, būs mīļums) ir ALUS SPA, bet nedomājiet par valmiermuižu vai piebalgu, tādam mērķim ir jāsaņemas braucienam pie kaut kādiem čehiem, kur gan cita nekā droši vien arī nemaz nav, nekāds jēdzīgs šopings nesanāks.
jā, trifeļu pedikīru pamēģināju, pēdu sēnīte no baseina apmeklējuma jelgavā 88 gadā uzreiz pazuda. tas labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2011-08-09 18:11 (saite)
nīgrā milda nespēs paķert līmeni šodien. Man te nedienas ir ar dārznieku - vīrs ieradās (bet man viņš ir īsts Otello) laikā, kad dārznieks mauriņu pļāva ;). Tā ka man šodien jāpaliek mājās un rāmi jāsēd pie baseina būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-08-09 18:27 (saite)
Īsti pat nezinu, ar ko Tev lielākas nedienas- ar vīru vai dārznieku :), bet turies, ceru, ka vismaz ar sauleskrēmu saziedies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?