barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2008-07-17 18:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
obladī obladā
Pēdīgā laikā es iesāku rakstīt klabē ko nebūt, par kādu nebūt subjectu un pie 7 rindiņas, apmēram, izdzēšu. Psicho*gudrībās skolotie zinātu teikt, ka arī tas ir savdabīgs terapijas veids. Darbojas, kā arī, netiek piesārņota publiskā telpa.


Mani iedvesmoja, uz brīdi, Dziesmusvētku noslēguma pasākums.

Šobrīd mani iedvesmo ideja par brīvo rītdienu un brīvdienās gaidāmajiem Tiņa mačiem Krāslavā.
Interesē, cik reižu mēs peldēsim pār Daugavu un no kā tieši sastāvēs 120 velokilometri, kā ies ar veloplanšeti (pagājušajā reizē es biju navigators un tad vēl naktis bija garas, tumšas un vienbrīd man pazuda abi lākturi, gan pieres, gan velo halogēns. Puiši bija kaut kur priekšā kādu gabaliņu, es nopakaļus, blīvā egļu vērī slīdēju pa meža tehnikas izdagātiem ceļiem un diezgan skaļi lamājos par šo Duracell uzmetienu un biju "Minēja Tumsā." Pēc tam viņi abi apņēmās mani uzmanīt un nepazaudēt un gaismot ceļu, ko arī darīja, beigās mēs ļoti precīzi trāpījām visur. Līdz ar gaismas iestāšanos šķita, ka Aiviekstes un Kalsnavas pagastu šķembceļus un citas takas būtu minuši jau trīspadsmit reizes pirms tam, spējot precīzi prognozēt upes līkumus un purva parādīšanos, kā arī, atšķirt grāvjus no strautiem.

Tāpat, interesanti, ko jaunu šoreiz savirpinās velo-borta datori. Ar tiem allaž gadās kāds jauks pārsteigums, tie atšiepjas visnepiemērotākajā brīdī, šķiet, tos nokauj tā pati nepareizā enerģētika, kura dominē attiecībās ar fēniem un faksa aparātiem. Mums pietrūkst kāda nebūt pagaidām nenoskaidrota ķīmiskā elementa, droši vien, pacietības no manas puses un teicamas ātrdarbības- no otras. The same old shit, tie paši vecie grābekļi un vēžu keselītes.

Pēc tam jau redzēs, kas būs pēc tam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2008-07-17 18:53 (saite)
Zini, lasu šitos - "minos piecas stundas kalnā, pēc tam vēl divas kalnup, bet tad ar laivu ka triecos lejup!" un tirpuļi skrien pār kauliem.

Es šitā nekad nevarētu.

Full respect.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-07-17 18:59 (saite)
Paldies. Tas IR forši. Pagaidām optimālākais veids, kā būt (iespēju robežās) jaukai sabiedrības daļai pārējā laikā- ar regularitāti pazust mežos, purvos, dubļos, pirkt baisi dārgus (BET SMUKUS!) gadžetus, jumtu bagāžniekus, Shimano XR pārslēgus un mugurenes, lai tad, atgriežoties megapolē, ar mazākām aknu sāpēm izfiltrētu dažādas jaukas parādības, kuras pavada manas propesionālās gaitas un neba Tev būtu jāstāsta. Pats zini.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2008-07-17 19:18 (saite)
nu, cik par veļļuku izgāzi? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2008-07-17 19:22 (saite)
p.s. klau, Tev nav borta daturis vellapēdam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2008-07-17 19:25 (saite)
ir. var dabūt. nav lietots vairāk par gadu - kazi, vai nebūs izlādējies. bet būs RTFM , jo neatceros settingus un konfigurāciju. Tur bija jāiestāda riepu izmēri..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2008-07-17 19:27 (saite)
ou, hesu, hesu, skan rtfm.
vai vari to paķert uz Mādžongas vakaru, es A11 vēl ietankošu inventāru. (cik man jauks draugu loks, nosedzam plašu hobiju segmentu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2008-07-17 19:31 (saite)
kad tas būtu?
cik saprotu, tad no aparāta, kas ir A11 jānodabo devējs. ja vien tāds jau nav virsū tavam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]minchux
2008-07-17 19:43 (saite)
akdies, tik garšīgi uzrakstīji. Vajadzētu saņemties uz kādiem mačiem aizlaist kādreiz atkal. Bet šobrīd tā ir sajūta apmēram, kas varētu būt mātēm jau ar vienu sīci - saņemties uz vēlvienu :D.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2008-07-17 22:04 (saite)
Paklau, bet Tu taču esi maratoniste, kas manupārt, ir absolūtā lauvisma izpausme. Vieni mači ir nākamvīkend, Siguldā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?