Aufklärung ([info]avralavral) rakstīja,
@ 2017-01-24 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atzīstos, ka sen neesmu bijusi tik nobijusies kā pēdējās dienās, kopš jaunais ASV prezidents ir sācis rīkoties.

Neatkarīgās Latvijas ārējās drošības dēļ. Un klimata pārmaiņu dēļ.
(Pārējais viss - konservatīvāka, protekcioniskāka politika - labi, lai būtu, vēlētāji paši izvērtēs.)
Bet šīs divas lietas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-01-25 15:48 (saite)
nobijies tu esi vienmēr visos gadījumos. tieši šādā neskaidrības un apjukuma posmā, kurš pateicoties trampiem un brexitiem iestājies visā pasaulē, krievija ļoti mierīgi varētu paveikt līdzīgu pasākumu, kā ukrainā, kamēr visa pasaule, katrs aizņemts ar savām sirdij un makam tuvākām problēmām, var mierīgi izlikties nemanām, ka "kāds, kaut kur, kaut ko, dara ļoti ļoti nepareizi"
turklāt latvijā to varētu paveikt krietni ātrāk, televīzijās noslēgumā var paradīt sagaidītāju pūļus, kuri vicina karodziņus un draudzīgi māj ar roku, viens no tiem būs Krišjānis. par to man nav ne mazāko šaubu. galvenais tak ir izdzīvot, par spīti bailēm no visa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis
2017-01-25 20:55 (saite)
kāpēc tik neloģisks un atkal mani apzināti iepinošs apzīmējums? kāpēc tu tik stulbi komentē, kāpēc lai krišjānis vicinātu karogus, kādas tam vispār ir evidences, kāpēc tu speciāli nodarbojies ar chatacter assasination? vai es, piemēram, domāju, ka karodziņus vicinās proEU ZZS, nu un, ko man tagad darīt? kāda jēga no šīs konstrukcijas? vai tagad visi Trampa atbalstītāji LV ir potenciāli Krievijas karodziņa vicinātāji? es, piemēram, biju par Trampu tieši tāpēc, ka gribu, lai LV izdzīvo, jo es nedomāju, ka LV izdzīvotu pie esošā status quo, yet tu tomēr mani ieraksti pie karodziņu vicinātājiem. man žēl tevis, anonīmais komentētāj.
es zinu tikai vienu - a) es negribu vispasaules valdību
b) es negribu vispasaules policistu un monocentrisku pasaules modeli.
c) es gribu, lai lv izdzīvo, bet ne tikai lai izdzīvo, bet ir pārtikusi un suverēna valsts (nevis vasalis)

ja tu kādu kurš peikrīt šiem punktiem, esi gatavs nosaukt par krievijas karodziņa vicinātāju, tad man tevis žēl. no Hilarijas skatpunkta visi, kuri nenoalsoja par viņu, nobalsoja par Krieviju. kurš vēl tic šādai cēlai argumentācijas ķēdei?

tātad - vai nlv māk izdzīvot multipolārā pasaulē - kas prasa būt gudrākiem, modrākiem, vai lv neizdzīvo.
mēs nedrīkstam būt egoisti attiecībā pret pārējo pasauli, sevišķi pret kādu pārokeāna lielvaru. es gribu, lai mēs esam gudri un aktīvi, nevis mūžīgi pasīvi vasa
li, kuri noskatās uz lielo spēlītēm un mērī, uz kuru pusi pūš vējš.

turklāt jauc cēloņus ar sekām, mūsu skatījumā Tramps un Brexits i r sekas, reakcija uz jau pastāvošu haosu un nekārtību Eiropā un pasaulē, nevis otrādi

kāpēc tu uzrakstīji tik neglītu un neloģisku komentāru?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis
2017-01-25 20:57 (saite)
Atbildi pavisam vienkārši - tu gribi pasaules policistu un visuresoši moralizējošu monocentrisku lielvaru, ap kuru bāzētos pasaules starptautiskā kārtība?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?