antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-10-21 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labunakti ciba :)
Trešo dienu domāju par [info]aborigens ierakstu: "gribēju ierakstīt kaut ko priecīgu un uzmundrinošu", un nolēmu uzrakstīt neuzrakstīto.

Rīt nebūšu dusmīgs, jo redzēšu tevī sevi. Rīt nejutīšos vainīgs, jo dzīvošu atbilstoši sirdij. Mani rīt nenomāks raizes, jo necentīšos no tām aizmukt.

Rīt mūs gaida svaigas 24h, kurās varēsim kādam uzsmaidīt, pateikt jaukus vārdus, un kādam ar kaut ko palīdzēt. Gan jau kāds uzsmaidīs, pateiks jaukus vārdus, un palīdzēs arī mums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-10-22 11:30 (saite)
Vēlreiz, īsāk - piespiedu vakcinācija ir amorāla pēc būtības, te nelīdzēs kādi utilitāri rēķini un kārtējā nebeidzamā Kremļa vainošana pie savas uzpūtības un neizdarības. Vairums Latvijas iedzīvotāju nav un nekad nav bijuši rūdīti antivakseri, viņi tikai kā taustāmai īstenībai pietuvināti cilvēki uzdod pamatotus jautājumus par Covid krīzes pārvaldību visus šos 2 gadus, un, patiesi, ne tikai politiķi, bet arī vairums ekspertu viņus ir pievīluši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slikts
2021-10-22 12:15 (saite)
Tas, kādu "vairākumu" jūsu truliķu kolektīvs pārstāv, redzami noskaidrojās balsojumā par referendumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-10-23 22:04 (saite)
Vai minētais balsojums ir par tik skaidru alternatīvu kā par/pret geju laulībām + vienkārši nobalsojams un pieejams? Nožēlojamais liekuli, pats visu laiku vāries par lielākas demokrātijas un stiprākas pilsoniskās sabiedrības lomu Latvijā, bet kad, lūk, tev ir viens skaidrs lakmusa papīrītis, tad uzreiz meties lielkapitāla neoliberāļu un autoritāristu pusē. Gļēvs liekulis un vāvulis, nekas vairāk. Tauta tādus izspļauj pusvārītus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?