smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-08-08 14:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iesakiet, lūdzu, ko tādu labu pagatavot no cukīnī. man viņu ir savests ojojoj, bet parastos mīklā apceptos riņķīšus gatavot jau apnika.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2008-08-08 14:06 (saite)
pie riņķīšiem salāti: plānas kabača šķēlītes, parmezāns, eļļa, balzamiko etiķis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2008-08-08 14:11 (saite)
izklausās tieši laikā - būs jānopērk parmezāns :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]keikoo
2008-08-08 14:12 (saite)
es taišu šitādus, izmantojot arī cukīnī kabaču vietā, tas pats vien sanāk: http://receptes.lv/lat/pamatedieni/sacepumi/?recipeid=13494

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fanija
2008-08-08 14:15 (saite)
mmm, izklausās ļoti labi, tīri vai ir iemesls izmēģināt, vai tagadējā plīts ir tikai sagrabējusi virtuves dekorācija, vai tomēr darbojas ar:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bikini_kill
2008-08-08 14:18 (saite)
jā, šis patiešām labs..!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skuka
2008-08-08 14:43 (saite)
Izklausīsies dīvaini, bet cukīnī šķēlīti var arī kā lielu delikatesi pasniegt, ar jau te iepriekš minētām sastāvdaļām. Aperatīva maizītes:
maza, viegli apgrauzdēta maizīte, vēl silta apsmērēta ar plānu kārtiņu sviesta, virsū šķēlīte cukīni, mazmazdrusciņ uzber sāli (sāls izvelk sulu, cukini paliek tāds mitrs, aprasojis), plāna plēksnīte parmas siera, daži apgrauzdēti ciedru riekstiņi, piliens trifeļu eļļas.
Pēc garšas sajūtas - var arī pilienu citrona sulas.
Tādas maizītes izskatās nāvīgi smalki un garšo labi, un ar brut dzirkstošo aiziet rūkdamas. Tikai vien nelaime - no pārāk liela daudzuma cukīnī tā neatbrīvosies.
Orģināli vispār tās ir avokādo maizītes, bet tad es nelieku sieru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2008-08-08 14:45 (saite)
izklausās ļoti garšīgi, bet kur var ņemt trifeļu eļļu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2008-08-08 14:47 (saite)
Lielveikalos ir, man šķiet. Tādas mazītiņas pudelītes, kā odieris. Un diezgan dārgas. Bet viena tāda pudelīte ir teju uz pāris gadiem! Trifeļu eļļa absolūti nepieciešama arī pie dažiem risotto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2008-08-08 14:45 (saite)
sautējumus. cukīni plācenīšus /biezai pankūku mīklai pieliek sarīvētus dārzeņus/, cepeškrāsnī pagatavo kārtainu sacepumu.
pildīt ar malto gaļu vai jebko citu

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeina
2008-08-08 15:12 (saite)
Pārgriež uz pusēm gareniski. Katrai pusei izdobj caurumu, tur liek iekšā ko salātiem līdzīgu (mana versija: sīki sagriezti tomāti + sakapāti sīpoli + krējums + persilāde, viss sajaukts ar krējumu), Pāri saber sarīvētu sieru.
Liek krāsnī, kad siers izkusis & nobrūnējis, ņem ārā & ēd. ņamma.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?