smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-08-08 14:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iesakiet, lūdzu, ko tādu labu pagatavot no cukīnī. man viņu ir savests ojojoj, bet parastos mīklā apceptos riņķīšus gatavot jau apnika.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2008-08-08 14:43 (saite)
Izklausīsies dīvaini, bet cukīnī šķēlīti var arī kā lielu delikatesi pasniegt, ar jau te iepriekš minētām sastāvdaļām. Aperatīva maizītes:
maza, viegli apgrauzdēta maizīte, vēl silta apsmērēta ar plānu kārtiņu sviesta, virsū šķēlīte cukīni, mazmazdrusciņ uzber sāli (sāls izvelk sulu, cukini paliek tāds mitrs, aprasojis), plāna plēksnīte parmas siera, daži apgrauzdēti ciedru riekstiņi, piliens trifeļu eļļas.
Pēc garšas sajūtas - var arī pilienu citrona sulas.
Tādas maizītes izskatās nāvīgi smalki un garšo labi, un ar brut dzirkstošo aiziet rūkdamas. Tikai vien nelaime - no pārāk liela daudzuma cukīnī tā neatbrīvosies.
Orģināli vispār tās ir avokādo maizītes, bet tad es nelieku sieru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2008-08-08 14:45 (saite)
izklausās ļoti garšīgi, bet kur var ņemt trifeļu eļļu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2008-08-08 14:47 (saite)
Lielveikalos ir, man šķiet. Tādas mazītiņas pudelītes, kā odieris. Un diezgan dārgas. Bet viena tāda pudelīte ir teju uz pāris gadiem! Trifeļu eļļa absolūti nepieciešama arī pie dažiem risotto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?