Izklausīsies dīvaini, bet cukīnī šķēlīti var arī kā lielu delikatesi pasniegt, ar jau te iepriekš minētām sastāvdaļām. Aperatīva maizītes:
maza, viegli apgrauzdēta maizīte, vēl silta apsmērēta ar plānu kārtiņu sviesta, virsū šķēlīte cukīni, mazmazdrusciņ uzber sāli (sāls izvelk sulu, cukini paliek tāds mitrs, aprasojis), plāna plēksnīte parmas siera, daži apgrauzdēti ciedru riekstiņi, piliens trifeļu eļļas.
Pēc garšas sajūtas - var arī pilienu citrona sulas.
Tādas maizītes izskatās nāvīgi smalki un garšo labi, un ar brut dzirkstošo aiziet rūkdamas. Tikai vien nelaime - no pārāk liela daudzuma cukīnī tā neatbrīvosies.
Orģināli vispār tās ir avokādo maizītes, bet tad es nelieku sieru.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: