kāzu kleita

« previous entry | next entry »
Apr. 27., 2016 | 10:56 pm
posted by: iguaana in pajautaa

Kur lai dabū sakarīgu kāzu kleitu? Viss, kur esmu bijusi, ir vai nu pa 2000 , vai pilnīgs wtf feikos kristālos... nemāku atrast gaumīgu veikalu un uzšūt nepaspēšu un arī negribētos riskēt.
p.s. un kāpēc večiem tā nepatīk kleitas bez lencēm/ korsešveidīgas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 27., 2016 - 11:06 pm
#

Es savu pirku "Abi Divi", otrā aiz strīpas bija viņu paralēlajā veikalā "Beautiful Day". Imho tur bija plaša izvēle ar ne-kristālu kleitām un par trīsciparu cenām. Katrā ziņā iesaku noiet kāzu veikalu "slavas aleju" Avotu ielā un apskatīt visu, kas pieejams - gan jau atradīsi īsto :) Es vispār pirms tam precos.lv kleitu katalogā atlasīju pēc sava izmēra un cenu grupas un tad gāju uz veikaliem skatīt konkrētos modeļus, bet tur sanāk ieberziens, ka daudziem tās kleitas nemaz nav uz vietas un tiek šūtas pēc pasūtījuma.

Atbildēt | Diskusija


Scorpse

from: [info]scorpse
date: Apr. 27., 2016 - 11:16 pm
#

+1
Es gan beigās tāpat uzšuvu, bet tur bija labi pastaigāt.

Atbildēt | Iepriekšējais


‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉Ingmārs‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉

from: [info]sramgni
date: Apr. 27., 2016 - 11:11 pm
#

Īstais jautājums šeit ir: kādēļ tas viss?

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Apr. 27., 2016 - 11:21 pm
#

īstais?

Atbildēt | Iepriekšējais


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Apr. 28., 2016 - 08:31 am
#

Tāpēc, ka meitenēm ir sajātas smadzenes ar tām princešu un perfekto kāzu stulbībām.

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Apr. 28., 2016 - 09:06 am
#

Man liekas, ka kāzu kleitas "no pakaramā" pērk reti un viņiem salonos nemēdz būt izmēri. Ja esi cacīga un diezgan konkrēti zini, ko tu gribi, misija ir grūtāka - atrast sev tīkamo kleitu sev tīkamā izmērā. No man pazīstamām meitenēm kleitu no pakaramā ir pirkusi viena un tas bija nedēļu pirms kāzām un viņa bija diezgan atvērta dažādiem variantiem.

A korsešu nepatikai ir daudz iemesli.

Večiem nepatīk taustīt korsetes - patīk taustāmas meitenes, a korsete uz tausti ir kā bruņuveste. Otrs - korsešu dizaini ar savu ilgstošo popularitāti ir tā nodrāzti, ka cilvēki sāk labprāt atgriezties pie piedurknēm un lencēm, kas dod papildus dizaina elementus, kā ari ne visām tādas korseškleitas labi izskatās. Un treškārt - dranķīgi uzšūta korseškleita ari dranķīgi izskatās - ja pa ciešu, tad padušu bulciņas kļūst par galveno dizaina elementu, ja pa brīvu, tad principā varēja ari to kleitu nevilkt un ja vēl viduklī visa tā raķeškonstrukcija nav pareiza, tad visu vakaru vilksi to kleitu uz augšu vai ari regulēsi, lai tā negriežas uz rinķi.
Ir redzēti pārlieku daudz dranķīga izpildījuma un pārāk maz laba. Tāpec ari nepatīk.

Atbildēt | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 28., 2016 - 10:10 am
#

Vispār jau liela daļa Rīgas salonu pārdod no pakaramā, un tikai. Un tad ir tādi, kur jāšuj vai var pasūtīt pēc izmēra (lielākoties šujamie, kas bez stresa kopē modeļus no dizaineru mājaslapām :))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]iguaana
date: Apr. 28., 2016 - 04:03 pm
#

ahaha, sasmejos. bet paldies par korsešu atbildi. laikam jāpiekrīt. man arī nepatīk, bet kad mērīju visādus variantus, draudzenes sajūsmā spiedza, ka tieši korsete esot ze best. nu ir kaut kādi neizsapņoti princešu sapņi pārsvarā meitenēm:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Apr. 28., 2016 - 10:36 am
#

neapsver iespēju īrēt? manuprāt, arī sakarīgs variants ancukam, ko uzvilks akurāt vienreiz un kas pēc tam tikai vietu skapī aizņems.

vēl ASOS un arī H&M ir izlaiduši relatīvi vienkāršu kāzu kleitu līnijas. (H&M nez kāpēc ir tikai pēc special occassion, ganjau tāpēc, ka LV saits, bet tur ir wedding-worthy stuff).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Apr. 28., 2016 - 04:05 pm
#

kāzas brīvā dabā- ceramonija mežā, ballīte šķūnī.. pagrūti tādā vidē kkādu skabargu neuzraut, neuzliet kaut ko- ja sabojā- jāmaksā pilna kleitas cena. turklāt kleitas, kuras bieži īrē- var redzēt, ka vilktas. nav tas svaigums. vismaz tur, kur es biju.
internetā- jātrāpa uz izmēriem un kvalitāti:)

Atbildēt | Iepriekšējais


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Apr. 28., 2016 - 11:28 am
#

Mēs ar draudzeni gājām viņai kleitu lūkot Avotu ielā, vispār jāatzīst, ka viņai jau bija aptuvens priekšstats, ko labprāt gribētos, tāpēc gāja samērā raiti, apmēram stundas laikā bijām tikušas pie kleitas.

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 28., 2016 - 11:39 am
#

Atcerējos vēl vienu variantu - var paskatīties vakarkleitu veikalos, tur vienmēr ir pa kādai baltai kleitai, kas tikpat labi var noderēt kā kāzu kleita (ja negribas akurāt korseti un krinolīnu). Piemēram, 7. avēnija pie Jaunās Ģertrūdes, kā arī ir viens veikals uz Čaka ielas starp Blaumaņa un Lāčplēša, tur skatlogos ir kleitas un nereti arī baltas vai ziloņkaula krāsas.

Atbildēt


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Apr. 28., 2016 - 01:42 pm
#

pusmiegā izlasīju 'sarkanīgu kāzu kleitu' un nobrīnījos, kur tik atsaucīgi ar pieredzi un padomiem šādas vēlmes realizācijai.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Apr. 28., 2016 - 04:06 pm
#

ir arī sarkanīgas piedāvājumā Avotenē. pilns komplekts, ir korsete, i rozā.

Atbildēt | Iepriekšējais