pajautaa

Skyscanner

« previous entry | next entry »
Feb. 26., 2014 | 08:39 pm
posted by: cheshiras_kakis in pajautaa

Lūdzu, palīdziet viest skaidrību!

Meklēju lidojumu skyscanner: tas uzrāda, ka, lai tiktu no A līdz B, vispirms jāveic lidojums ar AirBaltic un pēc tam - ar SAS. Un, protams, saskaita kopējās lidojuma izmaksas.

Kad skatos atsevišķo lidojumu AirBaltic'ā, tad mājas lapa tik tiešām uzrāda, ka tāds reiss eksistē, taču pieejamo biļešu cena ir manāmi augstāka, jo lētie "basic klases" lidojumi ir izpirkti.

Respektīvi skyscanner uzrāda mazāku kopsummu nekā gadījumā, ja es pirktu abas biļetes atsevišķi - no katras kompānijas mājas lapas.

Līdz ar to jautājums: vai tā varētu būt? Vai nebūs tā, ka cilvēku pēķšņi nelaidīs iekšā lidmašīnā, jo visas attiecīgās "klases" vietas jau aizņemtas vai arī liks piemaksāt utt.? Vai arī varu mierīgu sirdi pirkt skyscanner biļetes?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

bettyboob

from: [info]san
date: Feb. 26., 2014 - 09:16 pm
#

vari mierīgi pirkt, biļetes būs spēkā. Tomēr visdrīzāk, ka skyscanner piedāvātās cenas jau vairs nebūs pieejamas, respektīvi, kad tiksi līdz pirkšanai, pateiks, ka cena vairs nav pieejama :(

Atbildēt | Diskusija


Jenots

from: [info]cheshiras_kakis
date: Feb. 26., 2014 - 09:29 pm
#

Nu es sāku aizpildīt visus nepieciešamos laukus (vārds, uzvārds utt.). Nākamā parādījās apmaksas lapa (kredītkartes dati), bet summa joprojām bija tā pati.
Man arī bija doma, ka pēdējā brīdī pirms maksāšanas tas cipars augs, bet viss palika pa vecam.

Atbildēt | Iepriekšējais


di_wine

from: [info]di_wine
date: Feb. 26., 2014 - 11:01 pm
#

+

Atbildēt | Iepriekšējais


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Feb. 26., 2014 - 09:21 pm
#

skyscanner jau nepārdod biļetes, viņš tev iedod linkus uz turieni, kur tās biļetes pirkt. bt un sas ir codeshare reisi no rix uz sas hubiem (san, labo, ja kļūdos!), pamēģini nevis pirkt biļetes pie katra atsevišķi, bet uz abiem segmentiem pie katra paskatīties, kas sanāk.

Atbildēt


traffico

from: [info]traffico
date: Feb. 26., 2014 - 10:43 pm
#

Būtībā- tā jau nav tava problēma, ka pārdots vairāk kā ir. Moš tiec business? ;)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]petro
date: Feb. 27., 2014 - 08:54 am
#

Nu vispār teorētiski tā tomēr var izrādīties problēma. Esmu dzirdējis dažādus stāstus par overbukoto biļešu īpašniekiem. =o tādas necerētas vezuhas, ka pasažieris tiek nosēdināts kabīnē, rezerves pilota vietā līdz pat tam, ka patiešām netiek ielaists lidmašinā un paliek stāvam pie geita. Bet overbūkinga fakts jau nav no Skyscaner atkarīgs bet tieši no airbaltic alkatības. Tieši tāda pati varbūtība, ka nopirktā biļete izrādīsies loterijas, būs tad ja pirksi Airbaltic kasēs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


t

from: [info]tiga
date: Feb. 27., 2014 - 11:10 am
#

Ja ir overbukots un Tu netiec līdzi, Tev pienākas kompensācija. Reizēm tiek piedāvāts pasažieriem izvēlēties, vai lidot tagad vai vēlāk un tad attiecīgi saņemt kompensāciju, tas gan atkarīgs no aviokompānijas droši vien, kā tas tiek piedāvāts (bet tas, kas tur rakstīts par 'voluntary', ir.. nu.. diez vai kāds atteiksies no kompensācijas, vārdu sakot).

http://www.airpassengerrights.eu/en/your-rights-a-summary.html

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]quasi
date: Feb. 27., 2014 - 07:46 pm
#

Vai arī varu mierīgu sirdi pirkt skyscanner biļetes?

jā.

aviācijas biznesā dažādi aģentūru līgumi un pārvadātāju sadarbības līgumi ir tik raibi, ka nez vai uz pasaules ir kāds, kurš to spētu normāli paskaidrot.

Atbildēt


Vieta Jūsu reklāmai

from: [info]melnaa_maashele
date: Feb. 27., 2014 - 10:43 pm
#

Man ir bijis tā, ka AirBaltic mājas lapā biļetes maksā 3x dārgāk kā bookojot caur kaut kādu FLYSiesta aģentūru (vai kaut kā tā), ko atradu caur Skyscanner... Tiku gan turp, gan atpakaļ bez problēmām, kājās stāvēt neviens nelika... :)

Atbildēt