Viltotais zaķis
« previous entry | next entry »
Jan. 26., 2014 | 07:23 pm
posted by: smille in pajautaa
Esmu sataisījusi daudz gaļas viltotajam zaķim, taisījos sākt cept, bet atbrauca vīrietis no laukiem un saveda ēdamo pārpārēm, tuvākajām trim dienām gaļas ir vairāk nekā vajag. Kā labāk darīt - sasaldēt jēlus "kukulīšus" vai izcept, atdzesēt un sasaldēt tad? Vai varbūt ir vēl kāds variants izcept pa pusei un tad vēlāk izcept līdz galam? Un cik dienas varētu svaigi izceptu glabāt ledusskapī? (kā ietīt?)
from: kreiza
date: Jan. 26., 2014 - 07:30 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: str
date: Jan. 26., 2014 - 07:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: vilibaldis
date: Jan. 26., 2014 - 07:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: traffico
date: Jan. 26., 2014 - 09:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Jan. 26., 2014 - 07:51 pm
#
saldē labāk jēlu
Atbildēt
from: zivs
date: Jan. 26., 2014 - 07:54 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: adinkra
date: Jan. 26., 2014 - 08:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: noisiite
date: Jan. 26., 2014 - 08:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: traffico
date: Jan. 26., 2014 - 09:02 pm
#
Pēc tam atsaldē, piemet 100 gr maltu ķirbju, garšvielas, mazliet saldā krējuma i būs ekselanti! :)
Atbildēt
from: mazheks
date: Jan. 26., 2014 - 10:30 pm
#
Atbildēt