pajautaa

Viltotais zaķis

« previous entry | next entry »
Jan. 26., 2014 | 07:23 pm
posted by: smille in pajautaa

Esmu sataisījusi daudz gaļas viltotajam zaķim, taisījos sākt cept, bet atbrauca vīrietis no laukiem un saveda ēdamo pārpārēm, tuvākajām trim dienām gaļas ir vairāk nekā vajag. Kā labāk darīt - sasaldēt jēlus "kukulīšus" vai izcept, atdzesēt un sasaldēt tad? Vai varbūt ir vēl kāds variants izcept pa pusei un tad vēlāk izcept līdz galam? Un cik dienas varētu svaigi izceptu glabāt ledusskapī? (kā ietīt?)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jan. 26., 2014 - 07:38 pm
#

saliec plēvē jau gatavus kukulīšus un tad saldē, pie vajadzības būs tikai cepšanas vaina.

Atbildēt | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Jan. 26., 2014 - 09:03 pm
#

Tikai neaizmirst izņemt laicīgi! No saldētavas! :)

Atbildēt | Iepriekšējais