pajautaa

Viltotais zaķis

« previous entry | next entry »
Jan. 26., 2014 | 07:23 pm
posted by: smille in pajautaa

Esmu sataisījusi daudz gaļas viltotajam zaķim, taisījos sākt cept, bet atbrauca vīrietis no laukiem un saveda ēdamo pārpārēm, tuvākajām trim dienām gaļas ir vairāk nekā vajag. Kā labāk darīt - sasaldēt jēlus "kukulīšus" vai izcept, atdzesēt un sasaldēt tad? Vai varbūt ir vēl kāds variants izcept pa pusei un tad vēlāk izcept līdz galam? Un cik dienas varētu svaigi izceptu glabāt ledusskapī? (kā ietīt?)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

only after dark

from: [info]tvarj
date: Jan. 26., 2014 - 07:51 pm
#

izcepts, sasaldēts, tad atsildīts viltotais zaķis varētu sanākt nejauki sauss.
saldē labāk jēlu

Atbildēt