internets

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2013 | 11:02 pm
posted by: anima_de_nera in pajautaa

iesakiet izdevīgāko/lētāko/vienkāršāko internetu vecākiem ziņām, e-pastam, nekam dižam. pļavniekos. doma ir par mobilo internetu (bite), vai tomēr atkal pierubināt izbijušo baltcom ar modemu?
tencinu!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]sursurs
date: Mar. 17., 2013 - 07:10 am
#

Termiņa/beztermiņa līgums?
Tiešām ziņā, e-pastiem un tā pietiks arī ar mobilo netu (ja vien youtube klipiņi netiek patērēti lielos daudzumos).
Man bija Tele2 mobilais 5GB/mēn. Pat tā prātīgi lietojot varēja kko nokačāt. Tikai nezinu kā viņiem šobrīd ar ātrumiem laikos, kad VISI lieto netu (pēc darba mājās) - bet viņiem vismaz agrāk bija iespēja paņemt nedēļu testēšanai to modēmu par velti, un tad jau saprastu pa to nedēļu, kā ir vakaros un redzētu, cik notērētējas datu apjoms.

A no kabeļiem - šķiet Pļavniekos arī ir Pronets un/vai Edan (Edana visma zbija pieejams dažādi tarifi - var paņemt ķip lēnāko (kas patiesībā ņefiga lēns nemaz nav, ja vien nevajag filmas on a daily basis kačāt) un lētāko.

A ja senčiem ir TV, tad mok tas pats kantoris, kas piedāvā tv, piedāvā arī netu? Vismaz tā viņi parasti dara. omplektā toč būs lētāk jebkuram kantorim nekā vilkt divus atsevišķus.

//sorre pr papalgu - šorīt patīk rakstīt :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]anima_de_nera
date: Mar. 17., 2013 - 11:35 am
#

jā, paldies par palagu!
par to testēšu biju piemirsusi, paprovēsim to. baltcoms ir tv un ir jau bijis viņu nets ar vadu agrāk, tikai modēmu esam atdevuši, varbūt ka pat tā tad sanāk lētāk nekā to mob.puļķi (bitei) par 37ls pirkt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kaukau
date: Mar. 17., 2013 - 09:09 pm
#

ja vajag bites puļķi, varu notirgot lētāk (ja tas tīri no bites puses tiek akceptēts, es neesmu iedziļinājusies šai jautājumā) - paņēmu uz nomaksu, visu naudu atmaksāju, tagad viņš stāv nelietots.

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Mar. 17., 2013 - 12:20 pm
#

Baltkoms, tele2... nu bāc.

Lattelecom un miers.

Atbildēt


ʾāliph

from: [info]alefs
date: Mar. 17., 2013 - 01:48 pm
#

Neesmu pārliecināts, ka ar to mobilo internetu kaut ko diži ietaupīsi vai kā citādi iegūsi, ja vien nav doma šad tad viņu tiešām izmantot kā mobilo internetu, nēsājot datoru apkārt. Domāju, ka vienkārši paskaties, kādi provaideri kāpņutelpā salīmējuši savus piedāvājumus, un paņem kādu no tiem (izņemot izzi) par piecīti vai, ja ātrumu nekādu dižo nevajag, pat mazāk.

Atbildēt | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Mar. 17., 2013 - 04:54 pm
#

+1
ar mobilo internetu man nav baigās pieredzes, bet kabeļu vilcējus ir vērts meklēt tikai savā mājā - noskaidro, kas tur jau piegādā, un izvēlies no tiem. izvairoties no izzi.

Atbildēt | Iepriekšējais


norkoz

from: [info]norkoz
date: Mar. 17., 2013 - 05:57 pm
#

ar visa veida mobilajiem tikai chakars

Atbildēt